weddenbonus nieuws

Ga mee met de Rode Duivels naar het WK 2014!

Het wereldkampioenschap 2014 wacht op u! En betFIRST geeft u nu de kans om deel te nemen aan het kwartfinale van het WK in het legendarische Maracana-stadion. De winnaar van de promotie ‘‘Challenge Rio‘‘ krijgt namelijk een paket ter waarde van 8000 euro. Dit aanbod is nog geldig tot en met 26 december, en wordt in vier periodes ingedeeld.

Tijdens dit aanbod zullen er twee keer tussentijdse klassementen worden opgemaakt. Indien u bij één van de 30 eersten zit tijdens deze tussenstanden, maakt u kans op cash en het verkrijgen van een bonus! Naar het einde van deze promotie toe valt er een trip naar Brazilië te winnen. Maar ook indien u niet de winnaar bent, zijn er nog leuke prijzen: Zo krijgen de eerste 50 spelers prijzen.

Maar daarnaast valt er ook nog een bonus te winnen: Indien u deelneemt aan alle 4 periodes, worden uw punten met 50% gemultipliceerd. Vorr het geval dat u aan 3 van de 4 periodes deelneemt, worden uw punten met 25% gemultipliceerd.

 

Om deel te nemen zijn er maar drie stappen nodig:
1. Indien u al een account op betFIRST hebt, kunt u zich verbinden en een eerste inzet zetten. Indien u nog geen account hebt, kunt u er een aanmaken.
2. U schrijft zich voor de promotie in en bevestigd uw deelname.
3. Nu hebt u de mogelijkheid om kombinatieweddenschappen door te voeren. Plaats een kombinatieweddenschap op minstens 3 gebeurtenissen met een minimale inzet van 3 euro.

De uitdaging van de week:
Uw totale quotering wordt in een aantal punten omgevormd. Alleen de hoogste quotering voor uw kombinatieweddenschappen blijft daarbij bestaan. Let ook op de andere condities: systeemweddenschappen, geannuleerde weddenschappen, en met een bonus doorgevoerde weddenschappen maken geen deel uit van dit aanbod. De eindstand wordt berekend, door de totale quotering met de coefficient van de Boost te multipliceren.

Aarzel nu niet en plaats een weddenschap op betFIRST. Met een beetje geluk kunt u een paket voor het WK 2014 mee naar huis nemen. Om alle andere bonussen voor sportweddenschappen te bekijken, kunt u ook kijken naar onze Bonus-Vergelijk. Veel geluk!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Win nu 5 euro met live-weddenschappen op betFIRST!
volgend artikel
Win nu gratis weddenschappen ter waarde van 50 euro!