weddenbonus nieuws

Een topwedstrijd in Groep F: Frankrijk Duitsland

De eerste EK wedstrijden zitten er op en er zijn toch al wel wat verrassingen geweest. Nu is het tijd om te kijken naar een wedstrijd die zomaar de finale kan zijn: Frankrijk tegen Duitsland

 

De regerend wereldkampioen is klaar voor de strijd

Groep F wordt met Frankrijk, Duitsland en Portugal ook wel de poule des doods genoemd. Frankrijk wordt gezien als de grote favoriet van het toernooi. In elke linie van de Franse ploeg komen ’s werelds beste spelers uit. In aanloop naar het toernooi kent Frankrijk een geweldige vorm. Er wordt eerst nog verloren van Turkije maar in de Nations League worden ze eerste in de groep met Kroatië, Zweden en Portugal. Tegen de Portugezen werd bovendien twee keer de nul gehouden. Ook werd in alleen in de Nations League al twaalf keer gescoord.

 

Didier Deschamps heeft een sterrenensemble beschikbaar voor Euro 2020. Buiten Mbappé, Griezmann, Kante, Pogba is er ook nog Karim Benzema. De man die er dit seizoen voor Real Madrid 30 scoorde. Mbappé staat op 42 goals en 11 assists in alle competities. In de laatste acht wedstrijden voor Frankrijk scoorde Mbappé drie goals en gaf hij ook nog eens twee assists. Als elke Franse speler zijn “normale” vorm weet vast te houden, lijkt het onwaarschijnlijk dat we de Fransen niet in de finale gaan zien. Bij de bookmakers België staat Frankrijk steevast in het favorietenlijstje. Hoe zit het nu eigenlijk met Duitsland? Wedden op het EK kan makkelijk via onze overzicht trouwens!

 

Een laatste succes voor Joachim Low?

Duitsland neemt na dit EK afscheid van Joachim Low. De Duitsers die in een tussenperiode zitten waarbij er afscheid wordt genomen van grote namen en tegelijkertijd nieuw talent wordt verwelkomd. De Nations League was een zware kluif voor Die Mannschaft. Er werden slechts twee van de zes wedstrijden gewonnen. Bovendien lijkt de drie mans verdediging van Low niet te werken. Spanje wist vorig jaar met maar liefst 6-0 te winnen van de Duitsers. Frankrijk en Portugal zijn net zo, of zelfs nog gevaarlijker en daarom lijkt Low toch zijn tactiek te moeten heroverwegen. Zelfs Noord-Macedonië wist eind maart te profiteren van de defensieve onzekerheid bij Duitsland.

 

Bovendien mist Duitsland ook een echte spits, Thomas Mulller zou die rol op kunnen vullen als Timo Werner op de zijkant gaat spelen. De laatste oefenwedstrijd tegen Letland werd gewonnen met maar liefst 7-1. Opnieuw een tegengoal, maar de aanvalsdrift was toch overtuigend te noemen. Het wordt wikken en wegen voor Low. Hoe beginnen de Duitsers het EK? We pakken de sport bonus odds erbij.

 

 

 

Wedden op frankrijk duitsland euro2020 odds=

©Betfirst

 

Wat zijn de odds bij deze prachtige match?

Frankrijk is de grote favoriet van dit EK en een goede wedstrijd tegen Duitsland zal die positie alleen maar versterken. Hoewel wij Frankrijk een stuk hoger inschatten dan de Duitsers is het verschil bij Betfirst helemaal niet zo groot. Je krijgt namelijk 2.70 voor winst van Frankrijk en slechts 2.90 als Duitsland wint. Een gelijkspel staat op 3.15. Verrassende odds bij deze heerlijke wedstrijd. Dat betekent dat jij goed kunt profiteren bij een juiste voorspelling. Vergeet niet onze Betfirst review te lezen. Heb je dat eenmaal gedaan, of wil je direct inzetten? Klik dan op de link hieronder.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De openingsmatch EK 2020: Turkije - Italië odds
volgend artikel
Wint Oranje opnieuw? Wedden op Nederland – Oostenrijk