Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
bet365 nieuws

Wedden op de Formule 1 dit weekend

#Ad In Oostenrijk gaan we dit weekend weer een een prachtig Formule 1 weekend tegemoet. Er is namelijk een sprint als kwalificatierace. Wie zijn de kanshebbers dit weekend en nog belangrijker waar kun je het beste wedden?

Kwalificeren met sprintrace op de Oostenrijkse GP

Het sprint format keert dit weekend pas voor de tweede keer dit seizoen terug, na eerder in dienst te in beeld te zijn geweest op Imola. Dat betekent dat de kwalificatie op vrijdag plaatsvindt en de startvolgorde voor de 100 km sprint op zaterdag bepaalt, waarvan de resultaten op hun beurt de startopstelling voor de Grand Prix bepalen.

Vanwege het lange rechte stuk en het beperkte aantal bochten, zal de Oostenrijkse GP de sterke punten van Red Bull tonen, waardoor het thuisteam een ​​voordeel heeft op zijn belangrijkste rivaal Ferrari. Maar hoe zit het met Mercedes? We zagen Lewis Hamilton weer op het podium, kan hij of George Russel dat kunstje herhalen en meedoen voor de winst in Oostenrijk? Bij Bet365 Nederland gaan we zo kijken naar de odds voor de kanshebbers.

Thuiswedstrijd voor Verstappen op de Red Bull Ring

Vorige week op Silverstone was het een thuisrace voor Mercedes en dan met name Lewis Hamilton. Nu zal het succes van Hamilton (derde plaats) vleugels geven maar in Oostenrijk zal Red Bull zich als een vis in het water voelen. Vorige week had Ferrari een goed weekend met een overwinning van Carlos Sainz. Toch ging er veel aandacht uit naar Charles Leclerc die niet verder kwam dan de zesde plek. Uitgerekend op het moment dat koploper Verstappen op het punt stond om  veel punten te verliezen, kon Leclerc niet inlopen. Dat zal ongetwijfeld pijn gedaan hebben. Van de laatste zes races in Oostenrijk won Verstappen er vier. Vorig jaar won Verstappen ook en ook dit jaar gaan de kenners uit van een overwinning van de Nederlander.

In tegenstelling tot andere races, is er een kwalificatie voor de startopstelling op zaterdag. Een dag later is de belangrijke sprint race en op zondagmiddag is de race zelf. Bij Bet365 kun je met de Bet365 wedkredieten gratis wedden op de Formule 1 en tal van andere sporten. Laten we daarom snel kijken wat de odds zijn zodat je nog snel kunt inzetten.

Bet365 favorieten Formule 1 GP Oostenrijk 2022
© Bet365- 08-07-2022- Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds bij de Oostenrijkse GP

Behalve mooie odds, is er ook een Bet365 welkomstbonus waarmee je gratis kunt wedden op de Formule 1. Door de speciale indeling van het raceweekend is het op vrijdag al spannend en kun je ook op zaterdag en zondag een hoop sensatie verwachten. Max Verstappen is de grote favoriet bij Bet365. Je krijgt namelijk 1.83 voor een overwinning van de Nederlander. Voor winst van Charles Leclerc krijg je met 3.50 bijna het dubbele en dat toont toch wel het verschil aan. Carlos Sainz is de derde favoriet met tien keer je inleg. Ook voor de sprint staat Verstappen op de eerste plek, maar hier zijn de verschillen wel wat kleiner. De Red Bull rijder staat op 2.25 en voor Leclerc pak je 2.62. Een ding is zeker, dit weekend wordt enorm spannend en met een mooie bonus en goede odds haal jij het maximale uit je weddenschappen.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Nederland - Zweden op het EK
volgend artikel
Wedden op België - IJsland EK damesvoetbal