Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Wedden op België – IJsland EK damesvoetbal

Eindelijk gaat het voor de Belgische Red Flames dan gebeuren. Als één van de laatsten spelen zij op zondag hun eerste EK match tegen IJsland. Wat zijn de kansen van België?

Voltallige Belgische selectie klaar en fit tegen IJsland

Op zaterdagmiddag vond in Wigan de laatste openbare training plaats. Coach Ives Serneels kon de dag voor het eerste duel een beroep doen op alle 25 geselecteerde speelsters. Hoewel Féli Delacauw last had van wat stijfheid, trainde ze slechts een half uur met de groep mee. Serneels gaat er echter gewoon van uit dat Delacauw topfit is om morgen aan de start te beginnen. Dat geldt ook voor centrale verdedigster Laura Deloose die iets last had van haar enkel. Ook invalsters Jill Janssens en Lenie Onzia zijn fit en dus maakt de bondscoach zich qua selectie nog geen enkele zorgen.

Sinds afgelopen donderdag kennen de Flames de opstelling voor de eerste match al. Toch is de opstelling van de Belgen nog niet bekend bij het publiek en de tegenstander. België weet dat het IJsland kan verslaan, maar mag de ploeg toch zeker ook niet onderschatten. De laatste oefenwedstrijden begonnen de Red Flames vaak te slap en dat kan nu dodelijk zijn. We gaan zo natuurlijk bij de bookmakers België kijken naar de odds bij deze wedstrijd, maar we hebben een bookie gevonden die ook in Nederland actief is. Nadat we IJsland hebben besproken pakken we de quoteringen er direct bij.

IJsland al voor de vierde keer op rij op het EK

IJsland was kwartfinalist in 2013 en is volgens Ives Serneels een van de sterkere ploegen uit de poule. IJsland oefende slechts een keer voor aanvang van het EK, terwijl België al vier wedstrijden in de benen heeft voordat het EK begon. Dat heeft te maken met het feit dat de meeste speelsters in Scandinavië spelen, waar de competitie tijdens de zomer gewoon doorloopt. De IJslandse ploeg heeft een aantal sterkhouders, waaronder Glodis Viggosdottir van Bayern München, Svedis Jonsdottir die geroemd wordt om haar snelheid en verre inworp. Dan is er nog Sara Björk Gunnarsdottir, aanvoerder en pas net mama. Ze heeft haar kleine dan ook mee in het hotel in Crewe. Volgens de kenners heeft IJsland nog nooit zo’n goede selectie gehad en zijn ze wel degelijk opgewassen tegen de Red Flames. Denken de iDeal bookmakers daar ook zo over? Er is maar één manier om daarachter te komen en dat is door naar de odds te kijken. 

Odds Belgie - Ijsland EK Damesvoetbal
© Circus – 09-07-2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds om te wedden op België – IJsland 

De quoteringen liggen dichtbij elkaar morgen tussen België en IJsland. De Belgische dames zijn lichtjes favoriet met 2.48 voor de overwinning. Ijsland staat op 2.85. Tenslotte staat een gelijkspel op 3.30 en dat levert dan ook het meeste op. Toch zullen beide teams vol voor de overwinning gaan, zeker met het oog op de aankomende wedstrijden tegen Frankrijk en Italië. Deze geweldige odds vind je overigens bij Circus Nederland en via onderstaande link meld je je direct aan met een lekkere welkomstbonus. 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de Formule 1 dit weekend
volgend artikel
Odds winnaar Tour de France en 50eu Cashback actie!