Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Wedden op Nederland – Zweden op het EK

Het EK voor vrouwen is begonnen en op 9 juli nemen de Oranje Leeuwinnen het op tegen Zweden. Winnen de Nederlandse dames hun allereerste wedstrijd op het EK? We zullen de wedstrijd voorbeschouwen en hebben een mooie bonus gevonden!

Kunnen de Nederlandse dames de titel prolongeren?

Nederland won het vorige EK en wordt ook dit jaar weer tot een van de kanshebbers gerekend. De titel werd vorige keer echter gewonnen toen Sarina Wiegman aan het roer stond. Zij is echter naar Engeland vertrokken en stuurt nu thuisland Engeland aan. Bij Nederland is er dus een andere coach en die luistert naar de naam Mark Parsons, notabene een Engelsman. De eerste test van Nederland was tegen datzelfde Engeland en die werd flink verloren. Hierdoor stonden de Nederlandse dames direct weer met beide benen op de grond. Hoewel ze nog altijd als favoriet bij de bet sites Nederland te boek staan, weet Oranje dus dat ze aan de bak moeten om een goede indruk achter te laten en daadwerkelijk kans te maken op de titel. 

Eerste kraker tegen Zweden

Met Zweden, Portugal en Zwitserland zit Nederland niet in de gemakkelijkste groep. Sterker nog, alle tegenstanders kunnen een gooi doen naar groepswinst. Bij de beste bookmakers België is Nederland de favoriet om de groep te winnen. Toch blijkt dat Nederland het lang niet altijd even makkelijk heeft tegen Zweden. Van de zes wedstrijden tegen de dames uit Scandinavië werd er slechts twee keer gewonnen. Het werd twee keer gelijk en zelfs twee maal wist Zweden te winnen. Het is dan ook de vraag of Oranje kan winnen van Zweden in hun eerste groepswedstrijd op het EK in Engeland. De Nederlandse dames zijn nipt favoriet in hun eerste wedstrijd met 2.60 voor de overwinning terwijl je voor een overwinning van Zweden 2.75 krijgt. Een gelijkspel levert je het meeste op met 3.20 keer je inleg. We hebben overigens een mooie manier gevonden om gratis te wedden op het EK.

Nederland favoriet tegen Zweden op het EK (v)
© Circus – 07-07-2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Gratis wedden op de Oranje Leeuwinnen

Wil jij gratis wedden op de wedstrijden van de Oranje dames op het EK? Dan kun je naast de Circus welkomstbonus ook een extra freebet pakken. Als je minimaal € 10,00 inzet op de wedstrijd Nederland –  Zweden op een bet met odds van 1.30 of hoger, krijg je een gratis weddenschap ter waarde van € 10,00. Deze kun je vervolgens inzetten op elke sport en weddenschap of zelfs direct uitbetalen. Een heerlijke bonus om zeker niet over te slaan bij het wedden op Nederland – Zweden!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Pak 40x je inzet als Novak Djokovic Wimbledon wint!
volgend artikel
Wedden op de Formule 1 dit weekend