Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Pak 40x je inzet als Novak Djokovic Wimbledon wint!

Na een succesvol seizoen van Novak Djokovic staat hij momenteel in de halve finale op het grootste tennistoernooi ter wereld. De regerend wereldkampioen van Wimbledon 2021 Djokovic heeft inmiddels al 6 keer eerder het grote eindtoernooi gewonnen en is daarmee ook de grote favoriet om nummer 7 binnen te slepen.

Na een geweldige comeback in de kwartfinale tegen Jannik Sinner heeft tennisser Novak Djokovic gisteren in de halve finale behaald. BetCity.nl is gekomen met een geweldige odd boost van maar liefst 40x voor de favoriet van het tennistoernooi. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over deze geweldige deal.


BetCity promotie Djokovic odd boost
© Screenshot van Betcity, 6 Juli 2022

Wat zijn de kansen van Novak Djokovic?

De actie was gemaakt op het moment toen Djokovic nog in de kwartfinale stond en waren toen 1,76. Na een sterke comeback tegen Jannik Sinner zijn de odds veranderd van 1,76x naar 1,30x. Als we gaan kijken naar de 2 grootste kanshebbers voor Wimbledon zijn Novak Djokovic en Rafael Nadal de favorieten. Ondanks dat ze gewaagd zijn aan elkaar oogt Novak Djokovic als de grote favoriet met een 1,30x odd tegen een 6,50x odd van Rafael Nadal om het grote tennistoernooi te winnen.

Odds winnaar Wimbledon 2022
© Screenshot van Betcity, 6 Juli 2022

De bonusvoorwaarden van BetCity

BetCity is gekomen met een odd boost van 40x als Djokovic Wimbledon (het grootste tennistoernooi) wint, als grote favoriet van het tennistoernooi stonden de odds slechts op 1,76x. De mooie actie die door BetCity wordt gehouden is enkel geldig voor nieuwe spelers en geldig vanaf maandag 27 juni 09:00 tot de start van de finale (zondag 10 juli om 15:00u) of tot Djokovic wordt uitgeschakeld. De maximale inzet is 1 euro.

BetCity aanmelden Djokovic odd boost
© Screenshot van Betcity, 6 Juli 2022

Bekijk ook eventueel alle andere bonussen van BetCity. We wensen jullie veel plezier tijdens het kijken naar Wimbledon, mocht je nog een kijkje willen nemen naar onze andere bet sites dan kan dat gerust.

Over de auteur

Evert schrijft sinds 2022 content voor de website van weddenbonus.com hij is al lange tijd in de markt van diverse bookmakers. Evert is gespecialiseerd in Europees voetbal. Hij is een groot fan van de Eredivisie, Premier League en La Liga hij weet hierbij veel te vertellen over de odds en mooie promoties!

vorig artikel
Win tot € 50.000 met het Toto Zomerfestival.
volgend artikel
Wedden op Nederland - Zweden op het EK