BetCity Nieuws

Wie wint de Formule 1 GP van Brazilie?

Na de Grand Prix in Mexico is Brazilie aan de beurt. De hoop van Verstappen op een eerste WK titel wordt met de race groter. Wint Verstappen ook in Brazilie?

Een race met het sprint formaat

Extra punten te verdienen dit weekend. De GP van Brazilie heeft namelijk op vrijdag de kwalificatie. Vervolgens is er op zaterdag een sprintrace en op zondag de reguliere race. Dat betekent dat de winnaar op zaterdag zomaar even drie punten bijgeschreven krijgt. De verwachting is in ieder geval dat het zomaar eens kan regenen tot zaterdag. Dat zorgt ongetwijfeld voor wat extra spanning en sensatie op Interlagos dit weekend, Red Bull doet het de laatste jaren goed in Brazilie en dus ligt de druk op de schouders bij Hamilton die maar wat graag wat punten van zijn concurrent wilt afsnoepen. Omdat deze race in Brazilie wordt gereden hoef je dit weekend niet om drie uur in te schakelen. De races zijn namelijk wat later op de middag. Bij wie van de beste bookmakers kun je nu het beste wedden op deze race? We bespreken zo waar je de beste odds kunt vinden.

Red Bull zal agressief starten

Alles staat bij Red BUll in het teken van de WK winst van Verstappen. Na de winst in de GP van Mexico is het gat tussen Verstappen en Hamilton nu 19 punten. Volgens Red Bull adviseur Helmut Marko moet de 10e overwinning van dit seizoen genoeg zijn om de WK titel te pakken. Het kampioenschap is met vier races nog niet bepaald, maar de kansen van Verstappen nemen elke race toe. Het feit dat Interlagos as Red BUll  circuit wordt gezien helpt daar ook nog eens aan mee. De turbo van de Honda motor doet het beter dan die van Mercedes op deze baan. Toch valt of staat alles met de kwalificatie en de sprintrace op zaterdag. Wat de tactiek van Red Bull ook zal zijn, Mercedes zal met de tandem Bottas-Hamilton er toch alles aan doen om de punten te pakken. Je mag Hamilton dan ook zeker niet vergeten als kanshebber voor de race. Wie is nu eigenlijk de grote kanshebber. Volgens Marko is dat Verstappen maar bij Mercedes denken ze daar ongetwijfeld anders over. Op naar de betting sites dus voor het antwoord op deze prangende vraag,

Betcity odds GP Brazilie 14-11-2021
©Betcity

De Betcity odds zijn in het voordeel van Verstappen

De Nederlandse bookmaker met de beste odds is Betcity en zij hebben Verstappen (uiteraard) als favoriet staan. Voor wedden op Max Verstappen als winnaar in de GP van Brazilie krijg je 1.60. Voor een overwinning van Hamilton krijg je met 3.00 bijna het dubbele. Ook is Perez dit keer boven Bottas uitgestegen. Je krijgt 11.00 voor een overwinning van de Mexicaan tegenover 17.00 vor winst van Bottas. Mocht Pierre Gasly winnen dan krijg je maar liefst 61.00. Let er ook op dat er voor nieuwe spelers een mooie bonus klaar staat bij deze bookmaker. Je leest er alles over in onze Betcity review.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
België - Estland voorbeschouwing en odds
volgend artikel
De allesbeslissende match tussen Nederland en Noorwegen