weddenbonus nieuws

Geen voetbal? Wed op FIFA! (Esports)

Week 2 zonder voetbal of andere sport evenementen. Natuurlijk kan je nog wel enkele voetbalmatchen vinden maar vaak gaat her over vriendschappelijke wedstrijden tussen teams die ons niet echt boeien. Een mooi alternatief is het spel FIFA!

 

FIFA Esports Quaran Team 2020

Wie heeft het niet zelf gespeeld als voetbalfan? Zelf had ik vroeger zelfs een Xbox gekocht enkel en alleen om FIFA te spelen tegen mijn maten. Hét go to efootball voetbalspel, tenzij je één van de Pro Evolution Soccer nerds bent.

 

Hoe werk het? Heel simpel, je controleert je eigen voetbalploeg en probeert je tegenstander te verslaan. Je kan op tal van manieren spelen, tiki taka voetbal, lange ballen naar voor, heel technisch dribbelspel. Er zijn tal van mogelijke speelstijlen in dit heel dynamische game, zodat je het nooit echt beu wordt. Hierdoor is het dan ook meteen een geweldig competitieve e-sports game.

 

Wedden op deze competitie kan momenteel heel makkelijk via de Speedybet Bonus, waar je meteen ook 100% tot 200 bovenop een eerste storting een extra bonus krijgt. Het is voor ons tegenwoordig een helse opdracht om alle betting sites af te speuren voor nog draaiende competities, dus esports is een logische stap. Games kunnen makkelijk van thuis gespeeld worden waardoor de wedstrijden door kunnen gaan.

 

 

Fifa wedden op Esports
© Speedybet – vb van een Fifa match

 

Zoals je ziet, worden deze matchen beschouwd als echte voetbalpartijen door de bookmakers Nederland. Je krijgt net dezelfde layout & structuur die voor normale events worden gebruikt. Het is dus een serieuze competitie met echte professionals die het voor veel geld tegen elkaar opnemen.

 

Neem ook ineens een bonus

Zoals je al weet is Speedybet onze keuze voor deze partij. We doen dit wegens een aantal verschillende redenen. Ten eerste zijn de quoteringen aan de sterke kant, waardoor wedden gunstiger wordt, vervolgens is het ook nog ééns één van de beste sites in kwestie van aanmeldingsprocedure.

 

Hoezo? Wel registreren is zo makkelijk dat het volledig automatisch gebeurt via een storting. Je bank gegevens (Trustly) worden dan meteen je in log gegevens. Nog beter is dat je dan ineens ook geverifieerd bent, aangezien je enkel via Trustly kan storten en dit zo meteen je gegevens checkt. Geen gedoe met documenten inzenden, wat wij ook weer prima vinden!

 

Als laatste punt is er nog eens de geweldige bonus waar je meteen 100% tot 200 euro kan ontvangen bovenop je eerste betaling. Hoge bedragen zijn altijd fantastisch als je het aan ons vraagt, hoewel de vrijspeelvoorwaarden misschien iets hoger liggen dan deze van de lagere bonussen (16 keer bonus inzetten). Al bij al zien we niet echt een betere optie om bij in te zetten dan Speedybet, zeker voor de Fifa toernooien.

 

Aanmelden kan meteen via deze link! Probeer het dus vandaag nog en mis geen enkele FIFA game.

 

 

Over de auteur

vorig artikel
Wat nu? Welke sporten kunnen we nog op wedden?
volgend artikel
Wedden op de competitie van Wit Rusland