weddenbonus nieuws

Inzetten op Bekerfinale en krijg € 130 extra!

Zondag staat de finale van de beker van Nederland op het programma: AZ Alkmaar Feyenoord. Belgen en Nederlanders kunnen nu 100% tot € 130 extra krijgen bij 1xBet. Hieronder lichten we toe, hoe je kan genieten van deze bonus. Tevens volgt er ook voorbeschouwing AZ Alkmaar Feyenoord met de odds van deze bookmaker.

Exclusieve 1xBet bonus 100% tot € 130:

  • Klik hier op een 1xBet banner en registreer je spelers account.
  • Om te genieten van deze bonus, dien je de code 1xBet 1x_3837 gebruiken.
  • Storten kan je doen via iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard of een andere optie.
  • Je bonus bedrag van 100% tot € 130 komt op je bonus account.
  • Deze bonus dien je 5x in te zetten op combo bets van min 3 evenementen.
  • Minstens 3 wedstrijden dienen ook een odd van +1.40 te hebben.
  • Van je bonus kan je maximaal € 130 omzetten naar echt geld.
  • Je gestort bedrag dien je 1x in te zetten op een min. odd van 1.10.

 

1xBet Bonus Code © 1xBet

 

1xBet Fantastische promoties + live wedden

Voor velen is 1xBet nog een onbekende bookmaker, maar ze willen de grootste van Europa worden. Daarom maken ze ook heel veel reclame en zijn ze onder andere sponsor van de Serie A. Ook in onze contreien zijn ze aan een sterke opmars bezig. Ze bieden geregeld fantastische promoties aan voor hun huidige spelers. Zo is er onder andere de Spring lotto, waar je een Nissan GTR kan winnen. Je kan wedden met iDeal wat het voor heel veel Nederlanders makkelijk maakt om deel te nemen aan de promoties. 1xBet heeft bovendien heel veel live sportweddenschappen en bovendien een goed streaming systeem. Je kan daardoor heel veel wedstrijden live bekijken.

Voorbeschouwing AZ Alkmaar Feyenoord

De finale van de beker van Nederland gaat tussen AZ Alkmaar en Feyenoord. Beide ploegen wil die KNVB Cup bij hun in de kast. Van de laatste 6 onderlinge duels won Feyenoord er 5. Feyenoord heeft dus een goed gevoel voor deze wedstrijd. 1xBet verwacht dat Feyenoord deze match zal winnen en krijgt een notering van 2.11. Als de troepen van John van den Brom Feyenoord kan verrassen, dan geeft 1xBet je een odd van 3.42. Een gelijkspel na de 90 minuten levert je dan een notering van 3.90 op. Er zijn meer dan 800 verschillende evenementen waar je tijdens deze wedstrijd op kan wedden. Wed bij 1xBet en vergroot de spanning van deze bekerfinale.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Wed zonder zorgen op winst voor Tottenham: € 10 Free!
volgend artikel
Bayern Munchen - Real Madrid Gokken - € 50 Gratis bij Mr Green!