Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Feyenoord – Ajax Betcity Odds Boost 100x

Dit weekend wordt de eerste klassieker van 2023 gespeeld en kun je dus weer wedden op Feyenoord – Ajax. Dit keer is het een bijzondere editie aangezien Feyenoord vijf punten los staat van Ajax. Bij Betcity 

Feyenoord – Ajax Odds Boost met 100x je inleg

Bij Betcity kijken ze al even uit naar deze editie van de klassieker en daarom staat er een geweldige bonus klaar. Nieuwe spelers krijgen namelijk een odds boost waarbij je 100x je inzet krijgt bij wedden op winst van een van de twee ploegen. Je kunt dus wedden op winst van Feyenoord of van Ajax en als jouw weddenschap uitkomt krijg je 100x je inzet. Om deze Betcity bonus te pakken, hoef je je alleen maar aan te melden via de link hieronder en € 20,00 te storten. Dat is al genoeg om de Feyenoord – Ajax odds boost te ontgrendelen.

Betcity odds boost bij Feyenoord - Ajax 22-01-2023
© Betcity – screenshot van 17-01-2023

Zp claim je de Betcity odds boost bij Feyenoord – Ajax

Met deze bonus kun je maximaal € 100 winnen. Dat doe je door € 1,00 in te zetten op winst van Feyenoord of winst van Ajax. De maximale inzet is namelijk €1,00. Na het registreren en een eerste storting van € 20,00 is de odds boost direct beschikbaar en kun je jouw weddenschap plaatsen. Vervolgens kijk je natuurlijk vol spanning naar Feyenoord – Ajax op zondag om 14.30. Komt jouw weddenschap uit? Dan staat er direct na de wedstrijd € 100 op je account. De stappen om deze odds boost te pakken zie je hieronder.

 1. Klik op de link hieronder
 2. Registreer je bij Betcity
 3. Claim de Betcity odds boost bij de promoties
 4. Stort € 20,00 ( dit is verplicht om de bonus te activeren)
 5. Wed € 1,00 op Feyenoord en Ajax
 6. Ontvang € 100 als je weddenschap uitkomt

De voorwaarden bij de Feyenoord – Ajax odds boost van Betcity

Aan elke bookmaker bonus zitten voorwaarden vast en dat is natuurlijk ook het geval bij de odds boost. Nu vallen die bij Betcity erg mee en hoef je je eigenlijk helemaal geen zorgen te maken. We zullen over de belangrijkste voorwaarden gaan.

 • Deze bonus is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder
 • Om de bonus te pakken, dien je minimaal € 20,00 te storten
 • Je kunt maximaal 1 euro inzetten op Feyenoord – Ajax met 100x je inzet
 • Je kunt deze bonus niet combineren met andere welkomstbonussen
 • De odds boost is maar één keer te gebruiken
 • Je kunt met de Betcity odds boost tot vlak voor de wedstrijd begint
Stappen Betcity odds boost Feyenoord - Ajax
© Betcity – screenshot van 17-01-2023

Feyenoord – Ajax odds bij Betcity

Kies je toch voor een andere welkomstbonus, of heb je al eens vaker gespeeld bij Betcity, dan kun je natuurlijk alsnog inzetten op Feyenoord – Ajax. De Rotterdammers zijn koploper en staan vijf punten boven Ajax dat derde staat en ook AZ voor zich moet duiden. Wilt Ajax nog zicht op het kampioenschap houden, dan moeten ze wel winnen op zondag. De betting sites geven de Amsterdammers zeker een kans. Een paar interessante weddenschappen bij Feyenoord – Ajax:

Weddenschap
Winst Feyenoord2.75
Gelijkspel3.70
Ajax Wint2.48
Over 2,5 goals1.60
Under 2,5 goals2.35
Beide teams scoren1.48
Feyenoord landskampioen2.75
Odds van 17-01-2023 – quoteringen kunnen veranderen

Andere Betcity bonussen bij Feyenoord – Ajax

Je las net al dat je ook een andere welkomstbonus kunt pakken bij Betcity. Van alle betting sites heeft Betcity vrijwel altijd de meeste bonussen klaar staan en dat betekent dat je behalve de odds boost ook kunt opteren voor een gratis weddenschap ter waarde van maximaal € 50,00. Deze weddenschap wordt gekoppeld aan je eerste storting. Stort je tussen minder dan € 50,00 dan krijg je een free bet van € 20,00, maar zodra je € 50,00 of meer stort, krijg je het maximale bedrag van € 50,00.

Behalve deze welkomstbonus kun je ook een combo boost pakken met het combineren van weddenschappen. Daarmee krijg je tot wel 50% extra winst als je meerdere weddenschappen combineert. Dit hoeft niet alleen op Feyenoord – Ajax te zijn, maar je kunt ook andere wedstrijden en sporten combineren. Er zijn genoeg bonussen te vinden, meld je dus snel aan!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Jack's Overseas NFL Promotie met 5 euro gratis
volgend artikel
Wedden op Feyenoord - Ajax met 20 euro gratis promotie bij Circus!