Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Wedden op Feyenoord – Ajax met 20 euro gratis promotie bij Circus!

Bij Circus krijg je deze week een free bet die kan oplopen tot € 20,00. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is te wedden op de wedstrijd van de week Dat betekent dat je bij wedden Feyenoord – Ajax een freebet kunt pakken van twintig euro.

Hoe pak je € 20,00 extra bij Circus?

Elke week kiest Circus weer een andere wedstrijd van de week uit en dat houdt in dat je deze bonus niet eenmalig, maar dus elke week kunt verzilveren. Dit weekend is de wedstrijd van de week – hoe kan het ook anders – Feyenoord – Ajax. Wedden op deze wedstrijd doe je dus niet alleen met de beste odds maar dus ook gelijk met een lekkere weddenbonus

Door een enkelvoudige bet te plaatsen op Feyenoord – Ajax met een odd van minimaal 1.30 kwalificeer je je al voor deze bonus. Vergeet niet jouw deelname aan deze promotie te bevestigen in je wedbriefje en zodra de weddenschap is afgehandeld, staat er een free bet voor je klaar in je account ter waarde van je ingezette bedrag (max. € 20,00).  Zo makkelijk is het!

Circus bonus bij Feyenoord - Ajax 22-01-2023
© Circus – screenshot van 17-01-2023

Voorwaarden om de freebet bij Feyenoord – Ajax te krijgen

Aan deze Circus bonus zitten niet veel voorwaarden en dat zorgt ervoor dat dit een hele interesse promotie is. Je kunt elke week slechts één gratis weddenschap ontvangen en dat doe je door een single bet met een quotering van 1.30 of hoger te plaatsen op de wedstrijd van de week. Je dient 24 jaar of ouder te zijn en moet je weddenschap met echt geld plaatsen. Andere free bets tokens zijn niet toegestaan en je kunt de uitbetalingsfunctie niet gebruiken. Doe je dit wel, dan zul je geen gratis weddenschap ontvangen. Het eindresultaat van je kwalificerende weddenschap maakt niet uit. Je ontvangt de freebet zowel als je je eerste weddenschap wint, of verliest.

Je ontvangen free bet dien je vervolgens binnen 7 dagen na ontvangst in te zetten. Dit kun je doen op een sport en weddenschap naar keuze. Er zijn geen minimum odds van toepassing. Als jouw free bet uitkomt, gaat de inleg terug naar de bookmaker en zal de nettowinst direct in je account worden gezet. 

Wedden op Feyenoord – Ajax met de beste odds

Behalve deze bonus vind je ook geweldige odds bij Circus. Feyenoord is koploper en Ajax verkeert duidelijk in een sportieve crisis. Daarbij spelen de Rotterdammers een thuiswedstrijd in een uitverkochte Kuip. De betting sites geven de favorietenrol echter aan Ajax. De Amsterdammers staan op 2.33 voor de overwinning terwijl je voor winst voor winst van Feyenoord 2.75 krijgt. De quoteringen liggen niet zo heel ver uit elkaar tussen beide ploegen. Een gelijkspel levert 3.75 op. 

Een mooie odd bij deze wedstrijd krijg je voor winst van Feyenoord wint en beide teams scoren met 4.25 keer je inzet. Winst van Ajax en beide teams scoren geeft 3.65 wat ook zeer interessant is. Welke weddenschap je ook kiest, pak zeker de freebet in je wedbriefje om optimaal te profiteren. 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Feyenoord - Ajax Betcity Odds Boost 100x
volgend artikel
BetCity komt met Bet Swipe een nieuwe sportsbook functie voor iedereen