Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

BetCity komt met Bet Swipe een nieuwe sportsbook functie voor iedereen

BetCity heeft een revolutionaire update gedaan en komt nu met iets nieuws “BetCity Bet Swipe”. Je kunt hiermee swipe op weddenschappen en deze worden toegevoegd aan je betslip. Het is een soort Tinder voor sportweddenschappen, lekker swipe en weddenschappen plaatsen. Normaal moet je langs alle wedstrijden om te kijken welke je wel en niet wilt plaatsen met deze oplossing komen alle relevante wedstrijden naar voren. Wij leggen je in dit artikel hoe het precies werkt en wat je er mee kan.

  1. Klik op de onderstaande button zo kom je direct op de juiste BetCity sportsbook pagina
  2. Centraal in het scherm onder het kopje aanbevolen voor jou zie in het blauw staan “BetCity Bet Swipe
  3. Er komt nu een pop-up je kunt nu gaan kiezen welke weddenschappen je interessant vind en welke je wilt overslaan
  4. Nadat je deze weddenschappen hebt geselecteerd worden deze automatisch toegevoegd aan je betslip
  5. Ga naar je BetCity Betslip en plaats de weddenschappen die je wilt plaatsen als combinatie en als singles
BetCity Bet Swipe

Hoe werkt BetCity Bet Swipe nou precies?

Het gebruik van BetCity Bet Swipe is vrij gemakkelijk, zoals je kunt zien op de bovenstaande afbeelding kun je kiezen tussen verschillende soorten weddenschappen van aanbevolen wedstrijden. Je kunt kiezen of je in wilt zetten op deze weddenschap of hem wilt overslaan. Het mooie van BetCity Bet Swipe is dat je het ook kunt gebruiken in de mobiele BetCity App browser versie. Er verschijnt een pop-up en alles wordt automatisch toegevoegd aan je betslip, zo hoef je niet meer langs alle competities om de topwedstrijden te bekijken maar komen ze zo naar jou toe.

BetCity Bet Swipe weddenschappen

  • 1×2: Dit is simpelweg eindresultaat van de wedstrijd, je kunt dus kiezen voor de winnaar van de wedstrijd of gelijkspel
  • Over/under 2.5 goals: Ook krijg je weddenschappen aanbevolen met meer/under dan 2.5 goals in een wedstrijd. Dit is in de meeste gevallen wat je krijgt ook kun je over/under 3.5 goals krijgen, maar alleen als er verwacht wordt dat er veel goals gaan vallen

Nadat je een selectie hebt gemaakt bij deze betting site worden ze automatisch toegevoegd aan je BetCity Betslip. Je kunt vervolgens kiezen of je via de BetCity Bet Swipe wilt inzetten op enkelvoudige weddenschappen of op combinaties. Je kunt bij BetCity altijd de beste quoteringen vinden van de Nederlandse markt en je ziet direct je potentiële winst staan.

Inzetten op BetCity Bet Swipe

Vervolgens kun je een kijkje nemen in je Betslip en je ziet direct alle weddenschappen staan die je hebt geselecteerd. Wij vinden het in ieder geval super handig, vele mensen zitten altijd te klooien met alle wedstrijden zoeken van aankomende week en moeten langs alle competities langs. Op deze manier komen alle grote wedstrijden naar jou toe en kun je gelijk bekijken welke wedstrijden mooie quoteringen hebben.

BetCity Bet Swipe weddenschappen

Over de auteur

Evert schrijft sinds 2022 content voor de website van weddenbonus.com hij is al lange tijd in de markt van diverse bookmakers. Evert is gespecialiseerd in Europees voetbal. Hij is een groot fan van de Eredivisie, Premier League en La Liga hij weet hierbij veel te vertellen over de odds en mooie promoties!

vorig artikel
Wedden op Feyenoord - Ajax met 20 euro gratis promotie bij Circus!
volgend artikel
50 x of 100 Odds Boost Feyenoord vs Ajax - Jack’s Klassieker promotie