weddenbonus nieuws

Wedden op F1 Oostenrijk met een geweldige € 120 bonus!

Dit weekend is er voor de tweede week op rij opnieuw F1, ditmaal in Oostenrijk. Wordt de overheersende lijn van Mercedes opnieuw weer doorgetrokken? De plaatsen 1 en 2 waren in de Grand Prix van vorig weekend weer voor Hamilton en Bottas. Voor meer informatie over wedden op F1 kan je op onze toegewijde pagina kijken.

 

De Grand Prix Formule 1 Oostenrijk favorieten

Het hele seizoen krijgen we het hetzelfde plaatje te zien. Plaats nummer 1 en 2 gaan steeds naar het automerk Mercedes. Ze hebben dit jaar ongetwijfeld de sterkste motor en dat zien we ook heel duidelijk in de resultaten. Als we even naar het klassement kijken dan staat Hamilton op 187 punten, achtervolgd door ploegmaat Bottas met 151 en dan pas Ferrari piloot Vettel met enkel 111 punten. Er is dus een gigantisch verschil tussen Mercedes en Ferrari dit jaar. Geen enkele Grand Prix had een winnaar die niet van het Duitse merk kwam!

 

 

F1 quoteringen bij b-Bets
© b-Bets

 

Het vertrouwen bij de Nederlandse Bookmakers zit dus weer voornamelijk bij Mercedes. Hamilton lijkt op weg te zijn naar een makkelijke seizoensoverwinning. Enkel ploegmaat Bottas vormt een uitdaging aan zijn opmars. Als we de F1 quoteringen in Oostenrijk kunnen geloven tenminste. Een F1 race is altijd lang en er kan van alles gebeuren op elke scherpe bocht en pitstop. Zeker op het parcours van Oostenrijk dat met de Red Bull Ring en uiterst sterke track aanbiedt. De Red Bull Ring onstond in 2013 nadat er liefst 10 jaar lang geen F1 parcours in Oostenrijk meer was.

 

Gokken op F1 Oostenrijk bij b-Bets met € 120 exclusieve bonus

Via onze exclusieve geweldige deal bij b-Bets kan je een prima bonus van 100% krijgen bij je eerste storting tot € 120. Wij zoeken bij weddenbonus altijd naar de beste deals voor Nederlandse klanten, en daarom kozen we deze fantastische promotie voor de formule 1 Oostenrijk race. Laten we het even over de bonus voorwaarden hebben ook.

  • Je moet deze bonus 5 maal met storting erbij gerekend inzetten om hem rond te spelen
  • Rondspelen kan enkel tegen quoteringen van minstens 1.80
  • Dit moet binnen de 30 gebeuren, wacht dus niet te lang
  • Enkel 30% van je totale balans kan je inzetten op single weddenschappen tot je de bonus hebt rondgespeeld
  • Indien je het maximum bedrag wilt van € 120 dan zal je 120 euro moeten storten en 1200 euro in totaal moeten rondspelen ook om het geld af te halen

Kijk dus zeker dit weekend naar de F1 in Oostenrijk.  Zet je in je zetel en kies je favoriete piloot of team om op te wedden.

Over de auteur

vorig artikel
Wat doen de vrouwen van Nederland tegen Italie op het WK?
volgend artikel
Nederland - Zweden - De leeuwinnen in de halve finale WK vrouwen!