weddenbonus nieuws

Exclusieve Deal zorgt voor € 200 NetBet Stortingsbonus!

Wij streven er altijd naar om jou exclusieve aanbiedingen te doen die een aanmelding bij een Bookmaker extra interessant maken. Ook ditmaal is het ons gelukt en je profiteert nu van een NetBet Stortingsbonus van 50% tot € 200 in plaats van 50% tot € 50. Graag lichten wij voor jou toe hoe jij je bonus verkrijgt en vrijspeelt en wat bij NetBet op je te wachten staat.

Hoe krijg ik de € 200 NetBet Stortingsbonus?

  • Klik op een van de NetBet Banners op onze website en meld je gratis aan.
  • Geef in je account voordat je stort onze exclusieve Bonus Code NL200 in.
  • Stort binnen 24 uur € 20(+) met bijv. iDeal, Skrill, Neteller, PaySafeCard.
  • Zet je stortingsbedrag hierna eenmaal in op quoteringen van 1.60 of hoger.
  • Je ontvangt hierna direct een bonus van 50% tot een maximum van € 200.
  • Zet je stortings- en bonusbedrag nu 6x in binnen 30 dagen op 1.60(+) odds.

NetBet Stortingsbonus © NetBet

Benut aanvullend ook de NetBet Mobiel Bonus!

Je dient eerst 1x je stortingsbedrag in te zetten voordat je de NetBet Bonus ontvangt, maar erna heb je ook een geweldige bonus van maar liefst € 200 te pakken. Met een termijn van 60 dagen en een rondspeel quotering van 1.60 is het rondspelen van deze bonus goed te doen. Wat NetBet echter ook nog voor je in petto heeft is de NetBet Mobiel Bonus. Speel voor de eerste keer een mobiele weddenschap van € 10 op een quotering van 1.60 of hoger en je krijgt hierna direct een € 10 gratis weddenschap cadeau!

Waarom wedden bij NetBet? Groot wed aanbod!

Wat wedden bij NetBet interessant maakt is onder andere het grote wedden aanbod. Op meer dan 30 sporten kun je inzetten, er zijn vele selecties per wedstrijd mogelijk en ook aan live wedden kom je niks te korten. Als we de quoteringen erbij pakken doet NetBet eveneens zeker niet onder voor andere concurrenten. Met de mogelijkheid om te storten via iDeal, Skrill, Neteller, Visa, Mastercard, PaySafeCard en PayPal zijn de stortings- en uitbetalingsopties groot en er is geen sprake van extra kosten. Ten slotte is ook de klantenservice uitstekend bereikbaar en de website overzichtelijk. Probeer het nu zelf uit en beoordeel of NetBet voor jou tot de Beste Bookmakers Nederland behoort. Klik op bovenstaande afbeelding of onderstaande claim de bonus button en speel mee!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wie wint de EFL Cup? Man. United @ 6.00 of Southampton @ 11.00?
volgend artikel
Gigantische Welkomstaanbieding: Liverpool @15.00 - Arsenal @26.00!