weddenbonus nieuws

De Europa Boost bij BetFirst

50% extra winsten bij de Champions League en de Europa League dat is wat Betfirst de Belgische wedders op dit moment bied. Hoe meer selecties je plaatst des te hoger je winsten zullen zijn. Bij combi weddenschappen van 12 of meer krijg je 50% extra winsten uitbetaald, dat is niet niks. De extra winsten beginnen al vanaf 5 wedstrijden waar je een extra winst gaat krijgen van 10% wat toch ook wel een zeer mooie extra is als je wint.

 

europa boost betfirst © BetFirst

 

Wekelijkse wedstrijden

De wedstrijden zijn elke week te volgen van dinsdag t.e.m. donderdag. Aangezien de Jupiler League altijd plaatsvind in het weekend is het toch wel aangenaam dat we dan ook in de week onze dosis voetbal meekrijgen zodat we ook in de week kunnen wedden op voetbal.

 

De winstpercentages

De winst percentages worden verhoogd naarmate de combinaties dat je ij je weddenschappen voegt. Hieronder een overzicht van de extra percentages:

  • 5 weddenschappen : + 10%
  • 6 weddenschappen : + 15%
  • 7 weddenschappen : + 20%
  • 8 weddenschappen : + 25%
  • 9 weddenschappen : + 30%
  • 10 weddenschappen : + 35%
  • 11 weddenschappen : + 40%
  • 12 weddenschappen : + 50%

 

Zoals je ziet loont het dus om meer risico’s te nemen. Je kunt natuurlijk altijd wel op alle favorieten inzetten en mochten deze dan winsten nemen zul je mooie extra’s verdienen. De minimum en maximum inzet voor deze promotie bedraagt 5 tot 500 Euro. De maximale extra winst bedraagt 10.000 Euro.

 

Mocht je nog niet geregistreerd zijn dan kun je via de knop hieronder starten met de registratie waarna je dan kunt beginnen met de extra winsten in ontvangst te nemen tijdens de Champions League en de Europa League. Wij wensen alle spelers alvast veel success en hopen dat iedereen mag kijken op hoge winstbedragen. Mocht je geintresseerd zijn in de bonus van Betfirst dan kun je daar ook meer informatie over vinden op onze betfirst pagina.

Over de auteur

vorig artikel
De 5 favorieten bij Bingoal
volgend artikel
Mis deze gloednieuwe wedden app niet!