Wedden op Eredivisie Overzicht 2016/2017

Wil jij weddenschappen plaatsen op de Eredivisie en dit zo voordelig en winstgevend mogelijk doen? Dan ben je aan het juiste adres! Wij zetten speciaal voor jou alle Eredivisie Promoties en andere Bookmaker Acties op een rij en geven je algemene Eredivisie info.

Actuele Wedden op Eredivisie Bonussen

Gratis Wedden op Eredivisie Acties

Alle Wedden op Sport Bonussen

 

Blijf dagelijks op de hoogte van alle Bookmaker Promoties

Honderdduizenden Nederlanders plaatsen regelmatig online hun weddenschappen. Vele plaatsen hun weddenschappen enkel bij een en dezelfde bookmaker waardoor zij gigantisch veel goede acties missen. Door de grote concurrentie aan bookmakers zijn er namelijk wekelijks tal van acties beschikbaar waarvan jij kunt profiteren. Deze acties houden wij allemaal bij ons ons Wed Bonus Nieuws Overzicht. Dit niet enkel voor Gokken op Eredivisie maar voor alle denkbare competities en sporten. Neem regelmatig een kijkje!

Eredivisie 2016/2017 Deelnemers en Verwachtingen

Traditiegetrouw verschijnen weer 18 ploegen aan de aftrap van de Eredivisie. De competitie start op 5 augustus 2016. Even leek het erop dat er mogelijk met 19 ploegen gestart zou worden. De Graafschap degradeerde echter alsnog nadat de rechter besloot dat FC Twente in de Eredivisie mocht blijven en De Graafschap verplicht zou degraderen. Degraderen deed ook Cambuur. Vervangers van de Doetinchemmers en Leeuwardenaren zijn Sparta Rotterdam en Go Ahead Eagles. Een spannende competitie is gegarandeerd!

In onderstaand overzicht zie je alle deelnemers terug in 1 rij. Daarbij ook direct de quoteringen die bookmaker BetFIRST geeft voor de eindzege van de Eredivisie. Bookmaker BetFIRST is sowieso al erg interessant door de BetFIRST Bonus. Klik op de voorgaande link en jij vindt uit hoe je bij deze bookmaker kunt € 100 Gratis Wedden Zonder Risico en ook nog eens kunt Wedden met iDeal.

 

Eredivisie Wedden
© BetFIRST

 

Zoals je ziet is PSV de favoriet voor de eindzege, gevolgd door acties. Feyenoord heeft dit jaar expliciet haar kampioens-aspiraties uitgesproken en kan met een quotering van 13.00 een leuke outsider zijn. Bij BetFIRST kun je uiteraard ook wedden op andere Eredivisie Weddenschappen en ben je ook voor overige sporten aan het juiste adres. Op zoek naar een andere bookmaker? Bekijk ons Bookmakers Vergelijken Overzicht en wed voordelig! Wij wensen je alvast veel succes en wedplezier toe!