weddenbonus nieuws

Start Eredivisie Goed – Start met € 100 Risicovrije Bet!

Op vrijdag 5/8 gaat het Eredivisie Seizoen 2016/2017 van start en jij kan jouw Eredivisie Wed Seizoen starten met een van de best mogelijke promoties. Plaats een weddenschap en bij verlies ontvang je je inzet tot € 100 geheel terug! Beter kan haast niet en wij leggen jou dan ook uit hoe jij profiteert van deze actie.

 

Hoe kan ik profiteren van mijn € 100 risicovrije weddenschap?

  • Meld je via een van de Bonus Banners op deze site aan bij BetFIRST.
  • Plaats een weddenschap met een inzet tot € 100 op een duel naar keuze.
  • Gewonnen? Je inzet en winst is zonder voorwaarden voor jou!
  • Verloren? Mail support.nl@betfirst.be en je ontvang je gehele inzet terug!
  • Zet je terug ontvangen bedrag 1x in op een 1.20+ odd en bonus is vrijgespeeld!

 

BetFIRST Welkomstbonus © BetFIRST

 

Aanvullend is ook je eerste € 10 mobiele weddenschap risicovrij!

Bovenstaande BetFIRST Bonus is van ongekend niveau. Beschikbaar voor alle Nederlandse en Belgische wedders en zelfs storten met iDeal, Bancontact, Skrill, Neteller, PayPal of een reguliere bankoverschrijving is mogelijk! BetFIRST Mobiel Wedden levert je daarnaast ook nog een risicovrije weddenschap van € 10 op. Eerste mobiele bet verloren? Opnieuw ontvang je je inzet terug, ditmaal tot € 10. Opnieuw is bij winst je inzet en winst voorwaardenvrij en bij verlies hoef je je terug ontvangen bedrag slechts 1x in te zetten. Ditmaal op een 1.70. Echt ongekend flexibel!

 

BetFIRST Welkomstbonus nu nog beschikbaar, profiteer direct!

Op het moment van schrijven is deze Eredivisie Bonus nog beschikbaar en mocht dit veranderen zullen wij dat ook direct in dit artikel vermelden. Toch raden we je aan om zo snel mogelijk te profiteren omdat gunstige voorwaarden als deze slechts zeldzaam vindbaar zijn. Je kunt je direct aanmelden via bovenstaande afbeelding of door op onderstaande claim de bonus banner te drukken. We wensen je alvast een succesvol Eredivisie Wed Seizoen!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wed nu € 10 op EL en ontvang € 10 gratis van Circus!
volgend artikel
Circus geeft jou tot € 500 extra op winnende OS Combi Bet!