weddenbonus nieuws

Het EK Hockey twee maanden vervroegd!

De Europese kampioenschappen hockey worden twee maanden eerder gehouden. De groepen zijn inmiddels ook bekend dus hoog tijd om je op de hoogte te brengen van het laatste nieuws!

 

EK Hockey nu van 4 tot en met 13 juni 2021

Vanwege het uitstellen van de Olympische Spelen kon de Europese Hockeyfederatie niet anders dan het Europees Kampioenschap vervroegen. De locatie van het toernooi blijft het Wagener Stadion in Amstelveen. Oorspronkelijk zou het toernooi van 20 tot en met 29 augustus plaatsvinden maar omdat de Olympische Spelen van 23 juli tot en met 8 augustus worden gehouden, werd het programma wel erg druk. De locatie, het Nederlandse Amstelveen, is onveranderd.

 

Zowel bij de mannen als bij de vrouwen zijn de groepsindelingen inmiddels bekend. Hoewel het nog wat vroeg is voor de odds van de betting sites, de kaartverkoop is namelijk ook nog niet eens gestart, bespreken we wel alvast de groepsindeling en schijnen we wel ons licht alvast op een mooie weddenbonus.

 

De groepsindeling bij de heren

Er zijn twee groepen met daarin de beste Europese hockeyteams. Groep A wordt gezien als de poule des doods met zowel regerend Europees kampioen België als de vice-kampioen Spanje. Ook Engeland en Rusland zitten in Poule A. De Red Lions (België) zullen er alles aan doen om hun Europese titel te prolongeren maar weet dat ook Spanje het vizier gericht heeft op de Europese titel. We kunnen in Groep A dus al direct een titanenstrijd verwachten.

In poule B zien we Nederland terug. In dezelfde poule komen we ook Duitsland, Frankrijk en Wales tegen. Hoewel België als topfavoriet wordt gezien met Spanje daar kort achter, houden de experts toch ook rekening met een stunt van Nederland of Duitsland. Alles hangt natuurlijk wel nog van het poule resultaat.

 

 Svenbet bonus
© Svenbet

 

De poule indeling bij de dames

Net als bij de heren zijn er twee poules. In groep A wordt gastland en regerend kampioen Nederland gezien als topfavoriet voor de eindoverwinning van het toernooi. De Nederlandse dames staan in de poule met Spanje, Ierland en Schotland, Nederland heeft natuurlijk ook het thuisvoordeel.

 

Groep B is de poule waar we de Belgische dames terug zien met Duitsland, Engeland en Italië. Met Duitsland en Engeland in dezelfde poule kan België rekenen op een zwaar programma. Zodra de odds voor het toernooi duidelijk worden zullen we je hier natuurlijk op de hoogte voor brengen.

 

Wedden met een lekkere bonus

Hoewel het Europees Kampioenschap Hockey nog ver weg is, hebben we natuurlijk wel alvast een mooie bonus gevonden voor al jouw weddenschappen. De Svenbet bonus is een heerlijke welkomstbonus waarbij je 100% van je storting krijgt tot maar liefst €125. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een storting te maken en de bonuscode SBOOKX6 te gebruiken. Hierdoor krijg je een bonus met uitstekende voorwaarden. Met een druk op de knop kom je direct uit bij Svenbet en pak je deze goede bonus mee!

vorig artikel
Wedden op voetbal met Augsburg tegen Wolfsburg in de Bundesliga
volgend artikel
Koploper Bayern thuis tegen Eintracht Frankfurt