weddenbonus nieuws

Wedden op Duitsland – Nederland met goede odds en bonus

Vrijdag 6 september speelt Oranje tegen Duitsland. Deze belangrijke kwalificatiewedstrijd voor het EK tussen de nummer 2 & 3 wordt gespeeld in Hamburg waar Oranje zich in 1988 Europees kampioen mocht noemen.

 

Vertekend beeld wegens Nations League wedstrijden

Oranje speelde extra wedstrijden in de Nations League en speelde daardoor minder wedstrijden in de kwalificatie voor het EK 2020. Nederland staat op de derde plaats met 3 punten uit 2 wedstrijden. De koploper Noord-Ierland heeft twee wedstrijden meer gespeeld en heeft alles gewonnen. Zij staan dus op twaalf punten terwijl Duitsland ook alle wedstrijden heeft gewonnen maar er slechts drie heeft gespeeld. Met zoveel onderling verschil in gespeelde wedstrijden is het natuurlijk lastig om een reëel beeld te geven van de kwalificatiereeks op dit moment. Wat we wel weten is dat Oranje er alles aan moet doen om punten te pakken tegen de Oosterburen.

 

Duitsland – Nederland, beide ploegen uitgelicht

 

Van Duitsland weten we dat coach Low zijn team weer op de rit heeft na wat onenigheid omdat routiniers (zoals Thomas Muller) plaats moesten maken voor de nieuwe lichting. Dit heeft Duitsland geen windeieren gelegd want de laatste resultaten zijn zeer goed met 4 overwinningen en 2 gelijke spelen uit 6 duels. Oranje moet opletten bij de Duitsers op Sane, Reus en Gnarby. Deze spelers wisten namelijk allemaal al drie keer te scoren. Zeker spelers waar de voetbal bookmakers mee rekening moeten houden.

 

De mannen van Ronald Koeman doen het goed. Het Nederlands voetbal zit duidelijk in de lift en meer spelers breken internationaal door. Met Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong op de as van het veld kunnen de Duitsers hun borst nat maken. De wedstrijd tussen de twee buurlanden is altijd zwaarbeladen maar het is duidelijk dat met kwalificatie voor het EK deze wedstrijd nog belangrijker maakt.

 

 

duitsland nederland wedden odds kwalificatie ek
© Interwetten

Kijk naar de real time quoteringen

 

Wat zeggen de odds over Duitsland – Nederland?

De betting sites Nederland laten een voorkeur zien voor een Duitse overwinning. Duitsland speelt in het eigen stadion in Hamburg en zit dus in een goede flow met 9 punten in de kwalificatieronde dusver. Nederland is dus underdog voor dit duel en dat levert goede quoteringen op. Voor een Nederlandse overwinning krijg je namelijk 3.35 keer je initiële inzet terug. Als de Duitsers weten te winnen geeft dit odds van 2.10. Een gelijkspel in de Imtech Arena komt uit op 3.60, net iets hoger dus dan een Hollandse overwinning. Deze odds vind je terug bij Interwetten die daarnaast ook een hele lekkere wed bonus aanbiedt.

 

Wedden op Duitsland – Nederland met Interwetten en bonus!

Interwetten heet nieuwe spelers welkom met een hele sterke promotie. Als je daar nu stort, pak je gelijk een bonus mee ter hoogte van 100% van je gestorte bedrag met een maximum van € 100! Voor elke keer dat je het gestorte bedrag helemaal rondspeelt op odds boven 1.70, krijg je 20% van je bonus. Na 5 keer rondspelen heb je dus je hele bonus al in je zak! Mis deze mooie promotie niet en zet snel in Duitsland Nederland bij Interwetten via de link beneden!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De Rode Duivels op bezoek bij San Marino, wedden op kwalificatie Euro 2020
volgend artikel
Formule 1 Grand Prix Monza: inzetten met stortingsbonus