weddenbonus nieuws

Duitsland – IJsland WK kwalificatie 25-03-2021

Het vernieuwde Duitse voetbalelftal liep een deuk op in november en moet zich nu zien te plaatsen voor de WK in 2022. De eerste wedstrijd is tegen IJsland in eigen huis.

 

Duitsland op zoek naar revanche na monsterverlies tegen Spanje

Duitsland, een van de grootste namen in de voetbalwereld liep een zeldzaam verlies op in November toen het in de Nations League tegen Spanje speelde. De Duitsers kwamen er niet aan te pas en wisten in 90 minuten slechts twee keer op goal te schieten. De tegenstanders hielden Duitsland op slechts 31% balbezit en schoten zelf 23 keer op goal. Zes keer moest de bal uit het net gehaald worden en dat deed pijn in Duitsland. Of het met de beslissing van Joachim Low te maken heeft om te stoppen als bondscoach na het aankomende EK is niet zeker, maar we weten dus wel dat er een andere coach de WK kwalificatie gaat afmaken.

 

Voor deze wedstrijd tegen IJsland kent de Duitse ploeg geen blessures, alle opgeroepen spelers zijn beschikbaar en dat betekent dat Low met de sterkste opstelling kan beginnen. Duitsland zal vol aan de bak gaan om de blamage tegen Spanje snel te vergeten en het liefst een zo hoog mogelijke uitslag tegen IJsland neerzetten. Verwachten de beste bookmakers dat Duitsland IJsland gaat verslaan? We gaan het zo bekijken als we de odds helaas zonder de Bwin bonus erbij pakken. Eerst is het tijd om te kijken wat we kunnen verwachten van IJsland.

 

IJsland wil negatieve reeks doorbreken

IJsland kennen we natuurlijk van het EK 2016 succes waarin ze de kwartfinales haalden. De Nations League werd een minder succes. De afgelopen editie van de Nations League werden alle zes de wedstrijden verloren en wist IJsland in totaal slechts drie keer te scoren terwijl ze er zeventien om hun ogen kregen. De laatste match was tegen Engeland. Die wedstrijd werd met 4-0 door de Engelsen gewonnen. IJsland heeft nog nooit van Duitsland kunnen winnen en eerlijk gezegd lijkt ons dit ook deze week onmogelijk. Duitsland heeft hun talenten door heel Europa bij de beste teams spelen terwijl bij IJsland we slechts een handvol spelers bij de Europese sub- of “sub-sub” top zien spelen. We pakken de betting sites odds er gelijk maar bij om je niet langer in spanning te houden.

bwin odds bij dutisland ijsland wk kwalificatie
© BetFIRST

 

De Bwin odds bij Duitsland tegen IJsland

IJsland heeft tegen Duitsland geen schijn van kans als we de bookmakers moeten geloven. Je krijgt namelijk 14 keer je inzet voor wedden op de IJslanders. Voor Duitsland krijg je slechts 1.14 en dat toont wel aan hoe de verhoudingen liggen. Een punt lijkt al een hele prestatie voor IJsland gezien het feit dat je hier acht keer je inzet voor krijgt. Deze odds komen bij Bwin vandaan en hier kun je alleen als Belg wedden. De Nederlandse lezers raden we aan om een bookie uit te kiezen uit ons bookmaker bonus overzicht.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
WK kwalicaties wedden: Spanje - Griekenland
volgend artikel
Kan Nederland wel winnen van Letland?