weddenbonus nieuws

Wedden op de Duitse Supercup: Bayern tegen Borussia Dortmund

De twee grootste Duitse voetbalclubs staan woensdag opnieuw tegenover elkaar. Wie wint Der Klassiker? Hieronder vind je de beste odds voor het wedden op deze wedstrijd.

 

De eerste rivalenstrijd van het jaar!

Dit is niet zomaar een wedstrijd. Het is het eeuwige gevecht tussen twee rivalen. De Supercup heeft natuurlijk altijd iets speciaals maar als Bayern en Borussia Dortmund tegenover elkaar staan kun je op het puntje van je stoel gaan zitten. De eerste prijs van het nieuwe seizoen kan worden gepakt en zo’n prijs zal het verlies van afgelopen weekend absoluut wat verzachten. We hadden het namelijk niet verwacht maar zowel Bayern als Dortmund verloren op speeldag twee. We bespreken zo wie er bij de betting sites Nederland de favoriet is om de supercup te winnen. Wordt het Bayern München dat de vierde prijs op rij pakt of kan Dortmund weer eens wat eremetaal aan de toch al volle prijzenkast kan toevoegen?

 

Bayern München hard onderuit tegen Hoffenheim

Het gebeurt niet vaak dat je met 72% balbezit en vrijwel net zoveel schoten als je tegenstander je een wedstrijd verliest. Van die zestien schoten van Bayern gingen er maar drie op goal en belandde er één in het net. Bij Hoffenheim gingen er 8 op doel en vielen er vier goals. Hoffenheim kwam met 2-0 op voorsprong en raakte eigenlijk niet meer in de problemen. Van het Bayern dat met 8-0 van Schalke won in de eerste wedstrijd van het seizoen was niet veel meer terug te zien.

Toch lijkt Bayern zich extra te kunnen motiveren zodra ze om de prijzen spelen. We kunnen dus zomaar een heel veel effectiever Bayern zien. Door de laatste resultaten van Bayern lijken de meeste bookmakers voor winst van München te kiezen. Winst van Bayern staat bij Unibet bonus nu op 1.53.

 

Wint Bayern of Dortmund de Duitse Supercup?

© Unibet

 

Ook Dortmund verliest verrassend

Vorig jaar was Dortmund extreem wisselvallig en bij de start van het seizoen lijkt er niet veel veranderd te zijn. Na een 3-0 overwinning op Borussia Mönchengladbach leek er geen vuiltje aan de hand. Totdat Augsburg op het programma stond afgelopen zaterdag. Dortmund vuurde achttien schoten in de richting van het doel van Augsburg af, had maar liefst 80% balbezit maar wist geen enkele keer te scoren. Augsburg rekende de ineffectiviteit van Borussia Dortmund genadeloos af en scoorde twee keer. Door deze nederlaag staat Dortmund nu op de tiende plek met evenveel punten als Bayern.

 

Als Dortmund wint van Bayern krijg je hier 5.40 voor. Een gelijkspel levert je 4.60 op. De bookmakers lijken dus niet al te veel vertrouwen te hebben in een overwinning van Dortmund. Als jij wel een overwinning verwacht kun je zeker goed verdienen met jouw weddenschap. Omdat Unibet alleen voor de Belgische markt beschikbaar is, raden we de Nederlanders aan om een Nederlandse bookmaker met een goede weddenbonus uit te zoeken!

Nu aanmelden bij Unibet

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Westerlo tegen Deinze in de tweede klasse
volgend artikel
League Cup spektakel op donderdag 1 oktober!