weddenbonus nieuws

Double Delight bij 888sport

Dit weekend geeft de fans van het voetbal diverse redenen om te smullen. In de Primera Division in Spanje stond de ”Clasico” tussen Real Madrid en Barcelona op het menu. Beide teams hebben zich voor dit seizoen gevoelig versterkt, met Gareth Bale respectieve Neymar. Het was dus uitkijken naar de prestaties van de nieuwe spelers, maar daarnaast hebben beide teams ook nieuwe coaches.
Een gelijkaardige constellatie bestond er ook in de Engelse Premier League, waar Manchester City tegen Chelsea op het menu stond. City moet het nog altijd zonder zijn sterkhouder Vincent Kompany doen, het was dus zeer de vraag of het zou kunnen winnen van het sterke Chelsea- blok.

Deze constellatie verleidt natuurlijk ook de bookmakers om met promoties op te komen. Het verrast dus niet dat 888sport u de kans geeft om een bonus in vorm van een gratis weddenschap van 5 euro te winnen. Wij verklaren even, wat er moet gebeuren, om een kans te maken:
Ten eerste moet u een account bij deze bookmaker hebben, zodat u kunt wedden. Alle weddenschappen met een inzet van minstens 10 euro, waarbij minstens een resultat van beide matchen voorkomt, maakt kans op deze bonus. Dit geld moet worden gezet tegen een minimale quotering van 1,2. Eenvoudige weddenschappen en alle soorten weddenschappen, die tijdens de match worden gespeeld, maken geen kans op deze bonus- alleen weddenschappen, die vóór de aftrap werden doorgevoerd, doen mee voor deze promotie.

U maakt kans op precies één gratis weddenschap per persoon, en in het geval van winst krijgt u dit binnen 48 uur goedgeschreven. Daarna hebt u nog 7 dagen de tijd om dit gratis weddenschap te gebruiken. Indien u dit weddenschap niet binnen 7 dagen gebruikt, dan vervalt het. De algemene voorwaarden van de aanbieder 888sport zijn van toepassing op deze promotie. Met een beetje geluk wint u zo een gratis weddenschap. Wij houden u hier natuurlijk op de hoogte van alle promoties!

vorig artikel
Welkomstbonus betfair niet meer beschikbaar
volgend artikel
Win nu 25 euro met Betvictor