weddenbonus nieuws

Play – Offs Nederland: Wie promoveert en wie degradeert?

De reguliere competitie in de Eredivisie mag dan afgelopen zijn, er wordt wel nog voor degradatie/promotie gestreden. Dat is het geval in de wedstrijden tussen De Graafschap en Sparta en tussen Go Ahead Eagles en Waalwijk. Bij een van de beste bookmakers mag een sterk aanbod voor deze Play-Offs natuurlijk niet ontbreken. Daarom zijn er voor elke match meer dan 120 verschillende selecties bij Bet 777.

 

Quoteringen Go Ahead Eagles – Waalwijk & De Graafschap – Sparta Rotterdam

Na winst tegen Excelsior lijkt Waalwijk in een goede positie tegen de Go Ahead Eagles. Toch zijn de Eagles uit Deventer duidelijk gefavoriseerd voor winst. Mede door het thuisvoordeel wachten er odds van 1.76 voor winst van de Go Ahead Eagles. Eindigt de wedstrijd zonder winnaar, dan is er al een sterke notering van 3.90. Waalwijk levert je bij winst 4.20 keer je inzet op.

 

Go Ahead Eagles tegen Waalwijk in de Play-Offs met odds Bet777
© Bet777

 

De Graafschap heeft dan weer de heenwedstrijd tegen Sparta gewonnen. Daardoor ontstaat er een constellatie zonder favoriet. Voor jouw inzet is dit bijzonder interessant, want zo worden beide ploegen met sterke odds aangeboden. De Graafschap speelt thuis en levert je een notering van 2.60 op. Sparta is licht gefavoriseerd voor winst met een quotering van 2.55. In het geval van een gelijkspel is er een notering van 3.55. Voor deze wedstrijd vind je meer dan 120 verschillende selecties bij Bet777.

 

De Graafschap tegen Sparta bij bookmaker Bet777 met de beste odds
© Bet777

 

 

Wedden op Play-offs Nederland met Bet777 bonus tot €150!

Niet enkel de selecties, ook de Bet777 bonus is bijzonder attractief voor nieuwe klanten. Heb je nog geen account, dan maak je er nu een aan. Dit kan binnen enkele minuten door onze link naar de site van de bookmaker te volgen. Klik daarna op de homepage van Bet777 op ‘registreren’. Binnen enkele stappen maak je zo je account voor online sportweddenschappen aan. Zodra je account klaar is, is het tijd voor je eerste storting. Kies hier voor bijvoorbeeld Skrill of PayPal en stort minstens € 10. Hiervoor ontvang je 100% van je stortingsbedrag als bonus van de bookmaker.

 

Voordat je de bonus kunt gebruiken, moet je het bedrag minstens 4 keer rondspelen. De minimale quotering voor dit bedrag ligt bij 2.00. Bookmaker Bet777 geeft je 15 dagen tijd om deze bonuscondities te realiseren. Maximaal kun je dus € 150 pakken, maar dan moet je € 600 rondspelen binnen die 15 dagen. Dit is een klein minpunt tegenover andere aanboden waarbij je gratis wedden ontvangt en geen bonuscondities meer moet realiseren. Maak dus nu je account bij de bookmaker aan en stort minstens € 10. Voldoe binnen de 15 dagen aan de bonuscondities en zet dan in op het voetbal. Met De Graafschap – Sparta en Go Ahead Eagles – Waalwijk wachten er 2 sterke wedstrijden op je bij Bet777!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Zet in op de Europa League finale met € 100 bonus
volgend artikel
Roland Garros: Wed op je favoriete tennisspeler voor winst in de Grand Slam!