weddenbonus nieuws

Keuken Kampioen Divisie Wedden: Den Bosch – Jong AZ

Op maandagavond staat er een mooie wedstrijd voor je klaar in de Keuken Kampioen Divisie. Nummer 19 Den Bosch neemt het op tegen Jong AZ dat een punt meer heeft en 18e staat. Volg onze analyse van deze geweldige Keuken Kampioen wedstrijd.

 

Weinig punten tot nu toe voor beide ploegen

Zowel Den Bosch als Jong AZ wisten verre van te overtuigen dit seizoen. In achttien wedstrijden wist Den Bosch namelijk maar 11 punten te pakken. De 12 punten van AZ zijn net zo teleurstellend als die van Den Bosch en daarom doen beide ploegen dan ook weinig voor elkaar onder. Den Bosch heeft de laatste vijftien wedstrijden al niet meer weten te winnen. Of het nog goed komt met de Bosschenaren is dan ook maar de vraag. Het is in ieder geval wel een feit dat als Den Bosch punten wilt gaan pakken, Jong AZ de ideale tegenstander is. De Alkmaarders wonnen voor de laatste keer op 1 december van Go Ahead Eagles maar spelen verder ook met name gelijk of verliezen. Het zal interessant worden op de De Vliert om te zien wie er op de achttiende plek komt te staan. Ondanks het feit dat er nu minder Keuken Kampioen Divisie op televisie te volgen is, blijft deze divisie nog steeds erg interessant om te wedden op sport. Laten we eens kijken naar de laatste resultaten van beide ploegen voordat we de odds van de bookmakers erbij pakken.

 

AZ heeft moeite met scoren

Waar Den Bosch nog bij tijd en wijle het net weet te vinden, heeft de Alkmaarse ploeg meer moeite om doelpunten te maken. In de laatste wedstrijden zien we waar weinig goals van AZ. Hoewel het doelpuntenaantal over het hele seizoen hoger is dan dat van Den Bosch, zien we dat het in december toch maar amper lukte om te scoren. Tegen Oss, Cambuur en Roda kwam AZ niet aan een goal. Wel speelden ze tegen Helmond Sport met 2-2 gelijk.

 

Den Bosch pakt juist wel haar doelpunten mee. Hoewel er ook flink werd verloren van Volendam (6-0) zien we in de meeste wedstrijden toch wel een doelpunt voorbijkomen. Tegen NEC werd er met 2-2 gelijkgespeeld, De derby met FC Eindhoven werd 1-1 en eerder werd er ook tegen Jong Ajax gelijkgespeeld met 2-2 en met 3-1 van Cambuur verloren.

 

Onder Jong AZ en Den Bosch zien we trouwens Dordrecht staan met exact evenveel punten als Den Bosch. Dordrecht kan dus bij een positief resultaat tegen Jong PSV de achttiende plek overpakken. Dat moet genoeg redenen geven om vol voor de overwinning te gaan voor beide ploegen. We pakken de odds van de bet sites er dan ook gelijk bij.

 

De bookmaker odds bij deze wedstrijd

Dat er op de ranglijst niet al te veel verschil zit tussen beide ploegen, betekent niet direct dat dit ook met de odds het geval is. Den Bosch speelt thuis en is favoriet. Toch zien we bij Meridianbet dat je 2.18 krijgt voor winst van Den Bosch. Als je wilt inzetten op winst van AZ krijg je daar bij deze bookmaker 2.95 voor. Een gelijkspel tussen beide ploegen staat op 3.70 en levert je verreweg het meeste op. We verwachten een echte vechtwedstrijd en zijn erg blij met de odds die we hier hebben gevonden. Weet jij al op wie je gaat inzetten?

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De eerste klassieker van het seizoen in de Eredivisie: Ajax – PSV
volgend artikel
Vijf op een rij voor Atletico Madrid?