weddenbonus nieuws

De NBA is terug met een cashback-bonus van 10 euro!

Het is weer zo ver: Een van de meest verwachte competities van het jaar, de NBA is kort geleden van start gegaan, en het is nu al spannend zoals zelden. Om nog een beetje extra spanning toe te voegen heeft de belgische bookmaker betFIRST beslist, om bij deze gelegenheid een nieuwe cashback-bonus te introduceren. Cashback-bonussen behoren vandaag tot de populairste bonussen, omdat ze je de kans geven, om – zo goed als- zonder risico te wedden. In het geval dat je verliest, krijg je de inzet of tenminste een deel daarvaan terug betaald.
 
In dit geval gaat het om weddenschappen, die je op het basketbal zet. Indien jouw eerste weddenschap op de NBA verliest, hoef je niet te vrezen, dat al je geld verloren is. Je krijgt dan namelijk 10 euro als bonus terug van betFIRST. Vooral voor kleinere bedragen, die op weddenschappen worden ingezet, is dit een lucratief aanbod, want je hebt zo een kans om de volle inzet als cashback te krijgen.
Even een voorbeeld, zodat dit aanbod duidelijker wordt:

 
Indien je 10 euro zet op je eerste weddenschap op de NBA, en dit weddenschap verliest, dan betaald betFIRST je deze 10 euro terug. Voor het geval, dat je 15 euro inzet op je eerste weddenschap op de NBA, dan krijg je nog altijd maar 10 euro terug, want het maximum van de cashback-bonus is op 10 euro vastgelegd.
 
Om deze nieuwe bonus te winnen, zijn er maar enkele stappen nodig. Ten eerste moet je een account op betFIRST aanmaken, zodat je de mogelijkheid hebt om weddenschappen door te voeren. Hierna moet je je nog inschrijven voor deze promotie, dit kun je hier doen. Nu plaats je je eerste weddenschap op de NBA, en als deze verliest, krijg je tot 10 euro van je inzet terug. Om een kans op deze bonus te hebben, is het wel belangrijk, dat je een e-mail naar promotions@betfirst.com met als onderwerp NBA stuurt. Daarna krijg je de bonus binnen 72 uren goed geschreven.
 
Volgens ons is dit een leuke mogelijkheid om van een nieuwe cashback-bonus te profiteren. Vooral nieuwe spelers zullen blij zijn om hun inzet tot 10 euro terug betaald te krijgen. De voorwaarden voor dit aanbod zijn bijzonder simpel en duidelijk. Plaats dus nu je eerste weddenschap op het basketbal!

vorig artikel
Een gratis weddenschap bij Unibet
volgend artikel
10 euro bonus zonder risico