weddenbonus nieuws

Een topwedstrijd in de Eerste Divisie tussen De Graafschap en NAC

Op woensdagavond spelen nummer drie De Graafschap en nummer vier NAC tegen elkaar. Wie weet de aansluiting bij koploper Almere te vinden? We bespreken hieronder beide kansen.

 

De Graafschap verliest voor de eerste keer in acht wedstrijden

Voor de eerste keer sinds 21 september werd De Graafschap weer verslagen. Na zeven wedstrijden werd er afgelopen weekend verloren van Volendam met 5-2. In een knotsgekke wedstrjid waarin De Graafschap maar liefst twee keer op voorsprong stond trokken de Volendammers na negentig minuten aan het langste eind trokken. Door deze nederlaag liep De Graafschap schade op en kon Almere verder uitlopen. Cambuur liep ook averij op en daar kwam De Graafschap dan nog goed mee weg.

 

De tegenstander van woensdagavond won juist wel. Hierdoor staat er dan ook extra spanning op voor De Graafschap. Het onderlinge verschil is nog slechts een punt en ook Volendam heeft een punt minder dan de Superboeren. Met een wedstrijd meer gespeeld staat Almere op de eerste plek met 27 punten uit 11 wedstrijden.  Winnen van NAC kan een dubbelslag betekenen, niet alleen wordt de directe concurrentie op afstand gezet, ook betekent dit dat de Graafschap de tweede plek kan pakken. Of de bet sites Nederland verwachten dat De Graafschap wint van “De parel van het Zuiden”.  Laten we eerst eens kijken hoe het er bij NAC aan toe gaat dit seizoen.

 

NAC wint juist weer na een serie nederlagen

Waar De Graafschap voor de eerste keer sinds lange tijd weer verloor, pakte NAC juist weer eens drie punten. Met de KNVB Beker wedstrijd tegen Go Ahead Eagles erbij waren het zelfs vier nederlagen. Cambuur, Almere en NEC waren te sterk in de competitie en dan kreeg NAC in de beker ook nog eens een flinke klap te verduren. Go Ahead was met 6-0 te sterk voor de ploeg uit Breda,

 

Afgelopen vrijdag wist NAC dan toch uit te pakken. Het werd in Maastricht tegen MVV maar liefst 1-4. Sydney van Hooijdonk, die dit seizoen toch al hoge ogen gooit, maakte de eerste goal om de score gelijk te zetten en hierna trok NAC de wedstrijd meer naar zich toe om er drie goals bij te maken. Deze overwinning na een reeks van miserie zal ongetwijfeld vertrouwen geven in Breda. Laten we hieronder de odds en een mooi bookmaker bonus er eens bij pakken zodat je goed voorbereid op deze wedstrijd kunt wedden.

 

Wed nu op De Graafschap tegen NAC bij Mobius Bet

©Mobius Bet

 

De odds en bonus bij deze mooie Eerste Divisie wedstrijd

De Graafschap dat nog altijd boven NAC staat is favoriet in eigen huis. Je krijgt nu voor De Graafschap 1.83. Bijna het dubbele krijg je voor wedden op NAC. Met 3.50 voor een overwinning van NAC is het onderscheid bij de bookmakers wel duidelijk. Een gelijkspel geeft net iets meer bij Mobius met 3.75.

 

Zodra je bij deze bookmaker € 20 of meer stort en inzet op odds van 1.70 (zoals bij deze wedstrijd), pak je gelijk de Mobius Bet bonus. Dit is een 100% bonus die je ontvangt als je jouw storting hebt rondgespeeld. Als je jouw storting hebt ingezet op één of meerdere weddenschappen boven 1.70, ontvang je de bonus tot een bedrag van € 100 direct in je account. Wil je gelijk die bonus pakken? Klik dan op de link.

 

vorig artikel
De eerste Divisie wedstrijden van dinsdag
volgend artikel
Goede odds bij helmond excelsior en top oss fc eindhoven