weddenbonus nieuws

De Formule 1 keert terug!

Niet alleen in het voetbal is het op dit moment spannend met de K.O.-fase van de Champions League, we vieren ook de terugkeer van de Formule 1. Dit seizoen zijn er vele veranderingen, dus belooft dit seizoen een heel spannend seizoen te worden. De promotie van betFIRST is nog maar tot 6 april beschikbaar, je doet dus best eraan om zo snel mogelijk je kans te wagen.

 

Formule 1 bonus bij betFIRST
© by betFIRST

 

Met de promotie kun je een betfirst bonus in vorm van een gratis weddenschap ter waarde van 10 euro winnen. Deelname is mogelijk indien je een account bij betFIRST hebt en al een eerste inzet hebt doorgevoerd. Wel moet je je ook voor deze promotie speciaal inschrijven. Echter mag je deze promotie niet in combinatie met andere promoties gebruiken.

 

Er zijn maar 3 stappen nodig:

  1. Log je in om je deelname aan deze promotie bij betFIRST te bevestigen
  2. Plaats een simpel weddenschap van minstens 10 euro op de winnaar van de Bahrain Grand Prix in de Formule 1
  3. Indien je het weddenschap verliest, krijg je een bonus tot 10 euro terug als gratis weddenschap

 

Indien je weddenschap wint, dan krijg je sowieso de winst uitbetaald. Indien je verliest heb je dus nog een kans om 10 euro van je inzet te recupereren. Dan krijg je de bonus binnen 48 uur na het weddenschap goedgeschreven aan je account. Nu is de bonus 30 dagen geldig. In deze tijd moet hij één keer worden rondgespeeld op een willekeurig evenement tegen een quotering van meer dan 1,70, zodat je de bonus kunt laten uitbetalen.

 

Met een minimale inzet van 10 euro en een bonus ter waarde van 10 euro heb je hier een kans om zonder risico te wedden. Let er wel op, datde promotie nog maar tot einde van de week geldig is. Indien je geinteresseerd bent in actuele promoties op sportweddenschappen kun je het best een kijk nemen op onze pagina.

 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Win met live-weddenschappen op Unibet!
volgend artikel
15 Euro voor elke vriend van je