weddenbonus nieuws

Wedden op Confed Cup – € 5 cadeau bij € 15 inzet

Bet777 biedt een leuke promotie voor nieuwe en bestaande klanten rondom de Confederations Cup. Bij 3 weddenschappen van € 5(+) krijg je een gratis weddenschap ter waarde van € 5 cadeau. Daarnaast profiteren nieuwe klanten ook van een geweldige € 150 risicovrije eerste weddenschap! Wij beschrijven deze acties onderstaand voor je en lichten de Confederations Cup 2017 graag verder voor je toe.
 

Hoe krijg ik mijn € 5 Free Bet?

  • Klik op een van de Bet777 Bonus Banners en meld je aan of log in.
  • Ga naar de Promo Pagina, Confed Cup Actie en klik ´ik doe mee´.
  • Plaats drie € 5(+) single of combi bets met min. 1 C.F. Cup match.
  • Kies voor 1.50(+) odds bij single bets en 2.00(+) odds bij combi.
  • Ontvang hierna € 5 bonus. Zet € 15 in binnen 30 dagen op 1.70(+).
  • De maximum te behalen winst uit je bonusbedrag bedraagt 50 euro.

 

Nieuw bij Bet777? Wed € 150 risicovrij!

Er zijn weinig bookmakers die aanbiedingen hebben rondom de Confederations Cup en daarom is bovenstaande actie een leuke extra als je op de Confederations Cup gaat inzetten. Als nieuwe klant bij Bet777 is er echter een nog grotere reden om je aan te melden. Met de welkomstbonus van Bet777 wed je namelijk € 150 risicovrij. Plaats simpelweg een eerste weddenschap en bij verlies ontvang je je inzet tot maar liefst € 150 automatisch terug! Het cashback bedrag hoef je hierna slechts 3x in te zetten op odds van 1.70 of hoger binnen 30 dagen. Bij winst van je eerste bet gelden er geen enkele bonus voorwaarden. Bet777 behoort als we Bookmakers Vergelijken tot zowel de Beste Bookmakers Belgie als Nederland.

 

Bet777 Bonus © Bet777

 

Confederations Cup Bookmakers en opzet

Nagenoeg alle Bookmakers bieden weddenschappen voor de Confederations Cup aan. Zoals gezegd is Bet777 een van de enige met een promotie omtrent deze Cup en biedt het als goede bookmaker tegelijkertijd een groot scala aan weddenschappen en goede quoteringen aan. De ConFed Cup wordt gespeeld in aanloop naar het WK en 8 landen (waaronder de 6 kampioenen per continent en het organiserend land) doen aan dit toernooi. Er wordt in 2 groepen van 4 gespeeld en het groepshoofd van poule A speelt tegen de nummer 2 van poule B en vice versa in de halve finale. In de Confederations Cup 2017 zijn de verdelingen als volgt. Poule A: Rusland, Portugal, Mexico en Nieuw Zeeland en in Poule B: Duitsland, Kameroen, Australië en Chili. Momenteel worden de groepsduels afgewerkt en de halve finales worden gespeeld op 28 en 29 juni. De finale vindt uiteindelijk op 2 juli. Wedstrijden en weddenschappen genoeg bij Bet777. Zet nu in op jouw favoriet en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Nederland Luxemburg Bet - Zet nu € 5 gratis in bij b-Bets!
volgend artikel
Inzetten op beslissing ConFed Cup met € 5 Gratis wedtegoed!