weddenbonus niews

Speeldag 4 COMNEBOL WK kwalificaties: dit kun je verwachten

In Zuid-Amerika is de kwalificatie voor het WK in Qatar volgend alvast begonnen. Imiddels zijn we al beland op speeldag vier en gaan we over de mooiste wedstrijden in dit artikel.

 

Wedden op Ecuador – Colombia

Ecuador verrast positief en herpakte zich met twee overwinningen na de 1-0 nederlaag tegen Argentinië. Colombia doet het juist een stuk minder en staat pas op vier punten na drie wedstrijden. De winnaar van deze wedstrijd zal al goede zaken doen zo vroeg in de campagne aangezien er wat plekken te winnen zijn. Colombia staat op de zesde plek en kan richting de top drie kijken als ze winnen van Ecuador. Alleen Brazilië en Argentinië staan boven Ecuador dus als Ecuador wil aanhaken bij de top moeten ze wel winnen. De online bookmakers kiezen voor Ecuador als winnaar maar het is niet al te overtuigend. Je krijgt 2.54 voor de thuisploeg tegenover 2.73 voor Colombia. Een gelijkspel staat nu op 3.21 bij Wallacebet waar ook de Wallacebet bonus op je staat te wachten. Deze bonus bespreken we even verderop wat uitgebreider.

 

Wedden bij Wallacebet!

 

 

De odds bij Peru tegen Argentinië

Argentinië staat tweede met twee punten achterstand op koploper Brazilië Eerder wonnen de Argentijnen al van Ecuador en Bolivia. Afgelopen vrijdag werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen Paraguay en wist Brazilië de voorsprong uit te breiden. Met Peru treft Argentinië de huidige nummer acht. Peru wist alleen gelijk te spelen op de openingsdag tegen Paraguay maar verloor vervolgens van Brazilië en Chili. De bookmakers geven Peru niet veel kans tegen Argentinië. Argentinië, onder aanvoering van Leo Messi zijn favoriet met odds van 1.83. Wedden op Peru geeft je nu 4.50. Ook een gelijkspel levert nog lekker wat op. Hier krijg je 3.50 voor.

 

 wedden op uruguay brazilie en peru argentinie WK kwalificatie Comnebal

 

© Wallacebet

 

De kraker tussen Brazilië en Uruguay

Op woensdagnacht kunnen we de mooiste wedstrijd van de vierde speeldag verwachten. Koploper Brazilië neemt het dan in Uruguay op tegen Luis Suarez en co. Van de 22 spelers binnen de lijnen zien we het merendeel terug bij de beste teams in de beste competities ter wereld. Het wordt dus genieten voor de voetballiefhebber. De odds zijn bijna net zo mooi als het affiche zelf en de bonus die we hebben gevonden maakt het allemaal nog net even wat beter.

 

Eerst de odds: Brazilië is als koploper favoriet en lijken ook wat ons betreft de beste papieren te hebben. Je krijgt als je inzet op Brazilië nu 2.53. De odds voor Uruguay liggen nog redelijk in de buurt bij die van Brazilië, je krijgt 2.89 als Uruguay wint. Een gelijkspel tussen de nummer één en vier staat op 3.18.

 

De bonus die we hebben gevonden is er een die je tot wel €120 extra oplevert bij je eerste storting. Met goede voorwaarden en tal van andere promoties weten we zeker dat wedden op voetbal een stuk leuker en interessanter is bij deze bookmaker. Je pakt de bonus door op de link hieronder te klikken.

 

vorig artikel
Goede odds bij helmond excelsior en top oss fc eindhoven
volgend artikel
Wint het Nederlands elftal in Polen woensdag?