weddenbonus nieuws

Bekervoetbal: Dé kans voor Combinatie Weddenschappen!

Deze week staat weer in het teken van Bekervoetbal op de internationale velden. Zeker bij aanvang van het toernooi zijn er tal van wedstrijden waar jij op kunt spelen. Variërend van extreem lage odds tot extreem hoge odds. Welke odds jij ook kiest, het is ideaal voor combi weddenschappen. Ga je combi bets spelen, kies dan gelijk voor de beste acties. Wij zetten twee combinatie weddenschappen acties voor jou op een rij.

Big Bet World – Tot 80% extra Winst met Combi Bets

De eerste actie die we aan je willen voorstellen is de BigBetWorld SuperPay. Ongeacht je inzet of de totaalquotering geeft deze bookmaker Nederlanders en Belgen extra winst bij winnende combinatieweddenschappen. Dit varieert van 2% bij 4 selecties tot 80% bij 20 selecties. Daarnaast biedt de BigBetWorld Bonus je direct een 100% stortingsbonus tot € 100. Het mooie aan deze bonus is niet alleen het bedrag maar ook de flexibele bonus voorwaarden. Het 3x inzetten van je stortings- en bonusbedrag volstaat reeds om je bonus vrij te spelen. Meld je onderstaand direct aan.

 

BigBetWorld Bonus
© Big Bet World

 

BetFIRST – Ontvang je inzet terug bij verlies

De BetFIRST Bonus is niet per se gericht op een combinatieweddenschap, maar hiervoor wel te gebruiken. Bij BetFIRST ontvang je namelijk als je eerste weddenschap verloren gaat, je inzet tot € 100 terug. Dit door een e-mail te sturen naar support.nl@betfirst.be. Het terug ontvangen bedrag hoef je hierna slechts eenmaal op een 1.20+ quotering in te zetten binnen 30 dagen en is hierna vrijgespeeld. Op die manier kan je dus een mooie combinatieweddenschap met een hoge quotering samenstellen en er € 100 op inzetten. Bij verlies ontvang je je inzet terug en anders kun je een hele grote klapper maken. Bij BetFIRST kun je wedden met iDeal en Bancontact en aanmelden kan onderstaand.

 

BetFIRST Welkomstbonus © BetFIRST

vorig artikel
Chelsea @ 9.00 - Liverpool @ 13.00 bij 888Sport!
volgend artikel
Dit Weekend: € 5 Gratis bij elke Jupiler Pro League Bet!