weddenbonus nieuws

Koploper Brugge speelt tegen Waasland Beveren. Pak nu de beste odds!

Koploper Brugge neemt het op tegen Waasland Beveren dat op de één na laatste plek staan. Wordt dit een makkelijke zege voor Brugge?

 

Kan Brugge nog verliezen?

Nu we aangekomen zijn bij de laatste zes competitiewedstrijden zien we Brugge natuurlijk afstevenen op een goede uitgangspositie voor de play-offs. Bovendien speelt Club nog tegen Manchester United voor de Europa League en is het ook nog actief in de Beker van België. Tot dusverre is het seizoen dus geslaagd van Brugge maar dat kan natuurlijk bekroond worden met de dubbel. Een stunt tegen Manchester United zou fantastisch zijn, maar hoe realistisch is de kwartfinale van de Europa League voor Brugge? Met Waasland Beveren treft Club Brugge een op papier makkelijkere tegenstander aan. Wat verwachten de voetbal gokken sites van deze wedstrijd? Opvallend is dat de laatste zes goals aan Brugse zijde steeds door een andere speler werden gemaakt. Aan doelpuntenmakers dus geen gebrek bij de selectie van Brugge. Voor we de odds erbij pakken van de beste bookmakers België, bespreken we de tegenstander van zaterdag Waasland Beveren natuurlijk ook.

Goede reeks Waasland gestopt met twee nederlagen op rij.

Vlak voor kerst zette Waasland Beveren het begin van een goede reeks neer met een overwinning op Standard. Op 26 december werd ook op Sint-Truiden opzijgezet en het nieuwe jaar begon met een overwinning op Oostende. De laatste twee wedstrijden werden echter verloren. Eupen was met 1-0 te sterk en op 2 februari walste Zulte Waregem met 5-0 over Beveren heen. Een overwinning zou natuurlijk het tij kunnen keren maar op bezoek in Brugge lijkt die kans bijna niet reëel. Ook moeten de Wase Wolven Olivier Dhauholou en Daam Foulon missen. Beide spelers raakten in januari geblesseerd en zullen de match tegen Brugge missen. We pakken snel de odds erbij om te zien wat de bookmakers geven voor een stunt van Waasland Beveren op bezoek in Brugge.

 

 

club brugge tegen Waasland Beveren de odds
© Bwin

 

De odds voor deze wedstrijd

We hebben Bwin bonus voor je uitgezocht om de odds bij deze wedstrijd te voorzien. Is Brugge echt de grote favoriet of maakt Beveren toch nog een kans? Een blik bij Bwin toont echter als snel dat de bookmakers weinig vertrouwen hebben in een goed resultaat van de uitploeg. Voor een overwinning van Waasland Beveren krijg je namelijk 18.50 keer je inzet terug. Dat betekent natuurlijk dat Club Brugge de grote favoriet is voor de zege op zaterdag. Een zege van Club Brugge wordt beloond met 1.13. Voor een gelijkspel worden wel hoge odds gegeven. Mocht Waasland Beveren toch met een punt naar huis gaan dan krijg je hier 7.57 voor. Spreken deze odds jou aan? Pak dan snel je kans bij Bwin via de link hieronder.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Ajax tegen RKC met een hele lekkere bonus!
volgend artikel
Wedden op Hoffenheim - Wolfsburg 15-02-2020