weddenbonus nieuws

Club Brugge – Salzburg : Wed en win bij bookmaker Betcenter

Na de wedstrijden in de Champions League is het tijd om ook naar ander Europees voetbal te kijken. Want ook de Europa League biedt ons met Brugge tegen Salzburg een sterke wedstrijd. Bij bookmaker Betcenter vind je onder meer goede quoteringen, een € 15 welkomstbonus en een aanbod voor mobiele weddenschappen. Club speelde 2-2 in het derby van Brugge tegen Cercle. Met Vossen, Danjuma en Mitrovic ontbreken ook enkele belangrijke spelers. Salzburg veegde dan weer SKN St. Pölten weg met zware cijfers – 5-1. Junuzovic en 4 keer Prevljak waren verantwoordelijk voor de doelpunten. Prevljak is dus alvast in vorm voor de wedstrijd tegen Club – en alleen Diarra zal bij Salzburg geblesseerd ontbreken.
 

Hoge odds voor Brugge – Salzburg bij Betcenter

Hoewel Brugge thuisvoordeel heeft, is het tegen een sterk Salzburg outsider bij de bookmakers. Op dit moment wacht er een quotering van 3.34 op je als Brugge toch wint. Als favoriet levert Salzburg je 2.18 keer je inzet op. En voor een gelijkspel bedraagt de quotering 3.55. Actueel vind je meer dan 240 verschillende selecties in het aanbod voor deze wedstrijd. Scoren bijvoorbeeld beide ploegen in de eerste helft, dan liggen de odds bij 4.40. In de tweede helft bedraagt de quotering voor dit scenario nog 3.23. Natuurlijk kan je ook wedden op de doelpuntenmakers. Bij Salzburg zijn de favorieten Dabbur en Prevljak met quoteringen van 2.20 en 2.40. Met Wesley en Siebe Schrijvers ontvang je een odd van 3.30 en 3.50 in het geval van een doelpunt. En gratis wedden op voetbal kan natuurlijk ook via de app van de bookmaker.
 

Mobiele bonus van € 15 bij Betcenter

Speel je graag via je mobieltje? Dan profiteer je ook van de Betcenter app. Deze moet je eerst via de homepage van de bookmaker downloaden. Installeer nu de app, gebruik je login en stort minstens € 10 op de wedstrijd. Dan ontvang je van de bookmaker € 15 als gratis weddenschap. Je ziet het, mobiel wedden bij Betcenter laat je ook winnen. Het leuke bij gratis weddenschappen is namelijk, dat je ze niet meer moet vrijspelen. Gebruik de € 15 gewoon voor de volgende storting en win zo nog meer. Gok dus ook via Betcenter mobiel en win de € 15 en nog veel meer!
 

Betcenter laat je ook winnen via de mobiele app
© Betcenter

 

Welkomstbonus: € 100 bij Betcenter

Nog geen account bij de online bookmaker? Ook dan wacht er een leuk aanbod op je. Volg onze link naar de pagina van de bookmaker. Open je account en plaats een eerste storting van minstens € 10. Nu ontvang je 100% van je stortingsbedrag als Betcenter bonus. Deze gok bonus wordt je aangeboden met een maximum bedrag van € 100. Deze alsook het stortingsbedrag dien je nog 3 keer te spelen met combinatieweddenschappen. De selecties moeten hierbij odds van minstens 1.50 hebben. Speel de bonus binnen de 90 dagen vrij. Succes met je weddenschappen op Club – Salzburg bij Betcenter!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Winst Ajax 41.00 bij bookmaker Mr Green
volgend artikel
Gok op Brugge - Racing Genk met de beste quoteringen