nieuws betfirst

De derby van Brugge: Club Brugge – Cercle Brugge

Brugge loopt vrijdag uit voor de eerste stadsderby van het jaar. Cercle Brugge speelt dan “op verplaatsing” bij Cercle. Hier bespreken we deze heerlijke wedstrijd en lees je waar je de hoogste odds kunt vinden.

Meer dan een derby tussen twee rivalen

Cercle en Club zijn elkaars grootste rivalen en delen hetzelfde stadion, maar vrijdag is dit niet alleen een wedstrijd om wie de beste van Brugge is, het is namelijk ook nog een match tussen de nummer vier (Club) en nummer vijf (Cercle). De winnaar van deze wedstrijd zou dus zomaar eens de koppositie over kunnen overnemen. Voor Cercle een droom, voor Brugge de normaalste zaak van de wereld. Toch is Club Brugge lang niet zo dominerend als vorig seizoen. Er werd ternauwernood gewonnen van Union Saint-Gilloise, terwijl de eerste wedstrijd tegen Eupen gelijk werd gespeeld. 

Cercle won van Beerschot maar leverde twee punten in tegen Oud-Heverlee Leuven. Zodoende staan beide clubs op vier punten in de top vijf. Nu is het natuurlijk de grote vraag wat je kunt verwachten bij de beste bookmakers België.

Hoe staan beide clubs ervoor?

Club Brugge heeft niet stilgezeten op de transfermarkt en is bovendien nog niet klaar. Door de verkoop van Odil Kossounou en Emmanuel Dennis is er 27 miljoen vrijgekomen en wordt er nog druk gezocht naar enkele versterkingen. Ondertussen is Stanley Nsoki overgekomen van OGC Nice om de verdediging van Club aan te sterken. Verder is er bij Club Brugge niemand geblesseerd of geschorst. Philippe Clement kan dus op oorlogssterkte de derby van Brugge aanvangen.

Bij Cercle ontbreekt momenteel alleen Senna Miangue vanwege een blessure. Daarbij is er in  Jesper Daland versterking gehaald voor de achterhoede en zijn er flink wat spelers op huurbasis bijgehaald. De selectie komt natuurlijk niet in de buurt van die van Club Brugge maar de eerste twee wedstrijden zijn in ieder geval veelbelovend. Laten we snel kijken wat de sport bonus bookies verwachten van deze topwedstrijd.

Club brugge tegen Cercle odds JPL

©Betfirst

Waar vind je de beste odds?

Bij een wedstrijd zoals de derby van Brugge horen natuurlijk goede odds. Die vind je bij Betfirst waar Club Brugge, zoals stiekem wel verwacht, de grote favoriet is. Wedden op Club doe je namelijk met odds van 1.32. Voor Cercle krijg je 9.25. Het lijkt bij de bookmakers alsof Cercle geen schijn van kans heeft, ook een gelijkspel staat namelijk nog op 6 keer je inzet. Als jij wel verwacht dat Cercle kan stunten, dan is dit je uitgelezen kans om flink te winnen. Vergeet niet om de Betfirst review te lezen of meld je direct aan via de link hieronder. Wie wordt de beste van Brugge?

Over de auteur

vorig artikel
Union Saint-Gilloise - Club Brugge odds en voorbeschouwing
volgend artikel
Wedden op Standard tegen Antwerp