weddenbonus nieuws

Pak t/m dinsdag 40% tot € 400 extra op je storting bij Circus!

Circus biedt van zondag 00.00u tot en met dinsdag 23.59u een exclusieve zomer stortingsbonus van 40% tot maar liefst € 400 aan al haar bestaande en nieuwe klanten. Daarnaast profiteren nieuwe klanten aanvullend van een 100% stortingsbonus tot € 250, € 30 aan Free Bets en € 15 aan gratis wedtegoed. Tal van promoties die wij graag voor je toelichten.

Hoe pak ik t/m dinsdag 40% tot € 400 extra?

  • Klik op een van de Circus Buttons op onze website en meld je gratis aan  of log in.
  • Stort voor 15/8 23.59u met bijv. iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, PaySafe.
  • Ontvang een bonus van 40% tot maximaal € 400 op je eerste gemaakte storting.
  • Zet bonusbedrag 7,5x in op 2.21(+) zonder dat hier een tijdslimiet aan is verbonden.

 

Nieuw? Pak 100% stortingsbonus tot € 250!

Circus Sportweddenschappen biedt met bovenstaande actie een mooie extra aan haar bestaande klanten. Als nieuwe klanten kan je zelfs profiteren van een 100% stortingsbonus tot € 250 op je eerste storting. Net als bovenstaande actie kun je je bonus vrijspelen door je bonusbedrag 7,5 in te zetten op odds van 2.21(+). Je kunt deze, en bovenstaande promotie, bovendien vrijspelen door te kiezen voor 15x te wedden op 1.81-2.20 odds of 30x op 1.40-1.80 odds. Een combinatie van voorgaande drie opties is ook mogelijk en er is geen sprake van een tijdslimiet. Een mooie extra is bovendien dat je na je eerste weddenschap van € 10(+) direct € 30 aan Gratis Weddenschappen cadeau krijgt van deze geweldige Bookmakers bonus. Benut deze Free Bets binnen 7 dagen en alle winst is bonus voor jou!

 

Circus.be Bonus © Circus

 

Eerst uitproberen? Pak € 15 gratis wedtegoed!

Onze ervaringen met Circus zijn zeer positief en gezien de hoogte en flexibiliteit van bovenstaande bonus is een aanmelding en storting zeker de moeite waard. Mocht het zo zijn dat je Circus eerst wil proberen zonder een storting te maken is dit ook mogelijk. Circus biedt haar nieuwe klanten namelijk € 15 Gratis Welkomstbonus Zonder Storting! Allereerst krijg je € 5 bonus cadeau na je aanmelding. Daarnaast kun je in je accountgegevens je gsm nummer valideren waarna je nogmaals € 5 bonus cadeau krijgt. Ten slotte krijg je ook nog eens € 5 cadeau wanneer je de app downloadt en inlogt. Een geweldig aanbod aan bonussen dat jij absoluut niet aan je voorbij mag laten gaan!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Feyenoord FC Twente - € 25 risicovrij wedden + € 100 bonus!
volgend artikel
Gratis: Krijg € 10 cadeau na je aanmelding bij GoldenVegas!