Circus.be Bonus – Gratis Weddenschap

Circus.be biedt nieuwe klanten uit Nederland en Belgie een welkomstbonuspakket van € 260!

 • € 250 Free Bets (100%).
 • € 5 gratis direct na je aanmelding
 • € 5 gratis bonus na invullen gsm nummer.
Je speelt je Free Bets vrij door het gestort bedrag in te zetten op 1.50(+) odds. Er is verder geen enkele tijdslimiet aan het vrijspelen van je bonus verbonden.

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 250,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

De 100% tot € 250 Free Bets ontvang je direct nadat je je storting hebt ingezet op weddenschappen van min 1.50 odds. Het gestort bedrag kan je op meerdere bets plaatsen en afhankelijk hiervan ontvang je dan de Free Bets. De Free Bets dien je nadien eenmaal in te zetten op pre, live of combo weddenschappen. De winst hieruit is voor jou. Een Free Bet is 7 dagen geldig. De € 5 aanmeldbonus zonder storting en de € 5 gratis door het invullen van je gsm nummer speel je op een andere manier vrij. Je dient 30 maal je gratis bet in te zetten en dit op odds van minstens 1.60. Er is geen tijdslimiet aan het vrijspelen van je bonussen verbonden!

Bonus vrijspelen tijd

onbeperkt

Laagste quotering

1.50

Geldig in de volgende landen

België, Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

De Circus.be Free Bet is zowel qua bonuspercentage als bonushoogte van goede klasse.
Afhankelijk van je storting, krijg je verschillende Free bets van Circus. Om de maximale bonus te verkrijgen dien je min €250 te storten. Dan krijg je voor €250 Free Bets. Deze Free Bets kan je dan per €10 inzetten op weddenschappen naar keuze en de winst is voor jou. Deze Bets zijn goed en hebben een goede hoogte. Ook het feit dat je tweemaal 5 euro cadeau krijgt is fantastisch. Circus.be accepteert klanten uit Nederland en Belgie, heeft een vernieuwde website en is voorzien van alle benodigde licenties om sportweddenschappen aan te bieden wat het een zeer betrouwbare partner maakt. Storten kan o.a. met iDeal, Bancontact, Skrill, PaySafeCard, Visa/Mastercard en HiPay. Wij waarderen het Circus bonus pakket met 3 sterren.

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

 • Hoog bonuspercentage en bonusbedrag
 • Geen limiet aan vrijspelen verbonden
 • Nederlandstalige website
 • Storten kan o.a. met iDeal en Bancontact/Mister Cash
 • Geen

Voorbeeld

Na je registratie bij Circus.be stort je een bedrag van € 250 en krijgt na je weddenschappen, Free bets twv. € 250. Je dient nu je Free Bets in te zetten binnen de 7 dagen en de winst is voor jou.

Verkrijg de bonus in drie stappen

 

Circus Review & Ervaringen – Betrouwbaar en grote hoeveelheid promoties

Circus is een Belgische bookmaker en heeft zowel speelhallen als een online casino. Circus is een heel betrouwbare bookmaker en heeft 10 euro gratis als registratiebonus, zodat je vertrouwd kan geraken met de website, app en met Circus in het algemeen. Nederlanders en Belgen kunnen zich aanmelden en  storten is zowel via iDeal als Bancontact mogelijk. Naast de aantrekkelijke gratis bonussen, zijn er ook ontelbaar veel promoties. Circus is een heel goede bookmaker die we zeker aanraden. Hieronder beschrijven we kort de belangrijkste punten.

Categorie Waarde Score
Aanmelden Be Nl ★★★★★
Storten Opties Veel ★★★★
Welkomstbonus 100% tot € 250 ★★★★
Promoties Veel ★★★★★
Wed Aanbod Groot ★★★★
Mobiele App Android, iOS ★★★★★
Odds Marge 5,2% ★★★★
Limieten Hoog ★★★★★
Uitbetaal Opties Gemiddeld ★★★
Contact Chat tel ★★★★
Totaalscore 8,6/10

Circus Account Maken en Geld Storten – Gemakkelijk, snel en iDeal beschikbaar

Zowel spelers uit Nederland als België kunnen een Circus account aanmaken. Je kan je heel makkelijk aanmelden door op een van de banners hier op deze pagina klikken en daarna klik je vervolgens op “Register my account.” Op
deze pagina kan je dan al je gegevens invullen. Als je je aanmeldt via deze banner, heb je geen promo code nodig om te genieten van de bonus. Hierbij krijg je dan je eerste 5 euro gratis. Daarna kan je je telefoonnummer valideren, waarmee je nogmaals 5 euro gratis krijgt. Storten kan je doen via je account en deposit / storting tabblad. Daar kan je storten via iDeal, Bancontact, Skrill, Visa, Mastercard of PaySafeCard.

Circus Welkomstbonus en Circus Promoties – Oneindige hoeveelheid promoties

De fantastische welkomstbonus van Circus staat hierboven al vermeld, en daarbovenop heeft Circus ook nog heel veel Promoties. De promoties wijzigen elke week. Deze week bieden ze onder andere deze promoties aan:

 • Free Bet voor Miami Tennis tot 20 euro.
 • Free Bet voor België – Griekenland tot 50 euro.
 • Circus Maart Tornooi – Win een Playstation of Cash prijzen.
 • Boosted Multi Bets: tot 30% meer winst.

Bonus Circus
© Circus

Circus Wedden – Circus mobiel wedden – Circus App

Circus heeft een ruim voldoende wedden aanbod, met ongeveer een dertigtal verschillende sporten. Naast de populaire sporten zoals wedden op voetbal of wedden op wielrennen, kan je ook wedden op politiek, Tv shows en Eurovision. Als je op een voetbalwedstrijd wedt, dan heb je ongeveer een 70 tal verschillende mogelijkheden. Je kan perfect wedden via de mobiele website, maar we raden je aan om de Circus App te downloaden. De App is zowel beschikbaar voor iOS als Android en is snel en makkelijk te navigeren.

Circus Uitbetaling – Circus klantenservice – Circus live chat

Een uitbetaling bij Circus is snel en makkelijk. Natuurlijk zal je eerst je account moeten verifiëren, maar daarna kan je naar je accountoverzicht gaan en een opname uitvoeren. Hier selecteer je het bedrag dat je wenst te laten uitbetalen en daarna de manier waarop: via bankoverschrijving of via een Circus vestiging. Als je een vraag hebt dan kan je altijd de uitgebreide FAQ raadplegen. Als je hier geen antwoord vindt, zal je het contactformulier moeten invullen en dan zal Circus je contacteren. Jammer genoeg is Circus niet te bereiken via Live Chat of telefoon. Buiten het feit dat Circus via weinig manieren online te bereiken is, is er wel live contact mogelijk in de 21 contactpunten.

Circus Conclusie – Direct het aanmelden waard!

We vinden Circus een uitstekende bookmaker met een zeer grote welkomstbonus. Meld je aan via de banner op deze site en profiteer eerst van de gratis weddenschappen. Daarna raden we je aan om een storting via iDeal of Bancontact te maken, zodat de bankgegevens al in het systeem van Circus zit. Hierdoor zal je toekomstige uitbetaling nog sneller in orde zijn. Met deze eerste storting, geniet je ook van de Free Bets. Je hebt een ruim assortiment waar je op kan wedden en vergeet ook niet om het live-wedden assortiment te verkennen. We wensen je alvast veel succes!