weddenbonus nieuws

Circus Bet uitgelicht

Van tijd tot tijd hebben we de kans om je hier op weddenbonus een nieuwe bookmaker voor te stellen, en vandaag is weer een van deze dagen. Naast de bekende Nederlandse en internationale bookmakers, die tot nu al op weddenbonus werden voorgesteld, hebben we nu het plezier om een belgische bookmaker voor te stellen: Circus Bet.

Deze bookmaker is redelijk nieuwe bookmaker, de website is sinds mei 2013 beschikbaar. Echter heeft deze bookmaker al heel attractieve aanboden te bieden. Zo is er een bonus van 100% tot 50 euro. Deze bonus is geldig voor je eerste weddenschap indien je verliest. Zo heb je de mogelijkheid om je inzet terug betaald te krijgen en zonder risico te wedden. Alle informatie over deze bonus voor sportieve weddenschappen vind je op onze Circus Bonus pagina.

Officieel Circus.be Brazilië Promo Video

Bron: youtube.com
Naast deze bonus zijn er regelmatig ook andere aaboden te vinden op de pagina van Circus Bet. Zo is er op dit moment een promotie aan het lopen waarbij je een VIP pakket kan winnen om de wedstrijd tussen de Rode Duivels en Rusland te zien tijdens het WK voetbal 2014. De promotie loopt in total 10 weken. Elke week kun je punten scoren met elk sportieve weddenschap, dat je via Circus Bet doorvoert.

Na afloop van een week kwalificeren zich de 5 spelers met de meeste punten voor de. Deze 50 spelers zullen dan onder elkaar spelen om de 10 VIP-paketten. Speel dus nu mee en maak een kans op een VIP-pakket van Circus Bet. De kansen staan zeker niet slecht om te winnen, omdat 50 spelers zich zullen kwalificeren, en het is op elk moment tijdens de 10 weken van de periode van de promotie mogelijk om deel te nemen. Indien je geinteresseerd bent in meer aanboden rond het WK voetbal 2014 kun je een kijk nemen op onze speciale pagina.

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Kun jij de wekelijkse jackpot winnen?
volgend artikel
60 euro bij Unibet voor alle belgische spelers