weddenbonus nieuws

Nu: € 25 Circus inzet terug bij goals Bakambu of Coutinho!

Wil je vanavond wat extra spanning voor het Europa League duel Villarreal – Liverpool? Wed dan bij Circus.be en als je pre-match weddenschap verloren gaat, ontvang je bij doelpunt(en) van Bakambu of Coutinho je inzet tot € 25 terug! Aanvullend wacht er voor alle Nederlanders en Belgen een Circus.be welkomstbonus van € 415!

 

Hoe krijg ik € 25 Circus.be inzet terug en speel deze vrij?

  • Registreer je bij Circus.be of log in.
  • Speel een € 10+ enkelvoudige pre-match 1X2 bet op Villarreal – Liverpool.
  • Ontvang je inzet tot € 25 terug als Bakambu en/of Coutinho scoort.
  • Zet je cashback 3x in op 2.21+ odd of 6x op 1.81-2.20 of 10x op 1.40-1.80.

 

Nog geen klant bij Circus.be? Ontvang € 415 aan welkomstbonus!

Voor nieuwe klanten bij Circus.be wacht er een ongekend groot pakket aan welkomstbonus. Allereerst ontvang je met de Circus.be Bonus een stortingsbonus van 100% tot € 250. Als je daarnaast bij je eerste weddenschap ´profiteer van deze actie´ aanvinkt op het wedformulier wordt de winst uit je eerste weddenschap met een inzet tot € 50 verdubbeld! Verlies je? Dan ontvang je je inzet terug!

 

Circus.be Bonus © Circus.be

 

Daarnaast krijg je de 1e 10 weken lang elke week een € 10 freebet cadeau. De Circus.be Mobiel Bonus levert je als je de app downloadt na je storting € 10 bonus op en het ingeven van je mobiele telefoonnummer ook nog eens € 5 bonus. De bonus is al vrijgespeeld na 3x inzetten op 2.21+ odds, 6x op 1.81-2.20 of 10x op 1.40-1.80 of een combinatie van deze. De Circus.be staat bovenaan in ons Bookmaker Bonus overzicht en is direct een aanmelding waard! Meld je aan via bovenstaande afbeelding of onderstaande ´claim de bonus´ banner.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Win nu tot 2x zoveel met verhoogde BetFIRST CL odds!
volgend artikel
Wie wint het EK? Vertel Betsson en krijg € 10 risicovrije bet!