weddenbonus nieuws

Voorbeschouwing en odds bij Chelsea Norwich

Een verrassend verlies tegen Sheffield United op zaterdag zal de reden zijn dat Chelsea tegen het reeds gedegradeerde Norwich uit de startblokken zal schieten. Verwachten de bookmakers een overwinning van The Blues?

 

Drie teams in de race voor de derde plek

Chelsea ’s verlies kon niet op een slechter moment komen want op dit moment strijden zowel Chelsea als Leicester City en Manchester Unit voor de derde plaats. De onderlinge verschillen zijn minimaal. Chelsea staat nu nog met 60 punten bovenaan maar Leicester en United volgen op 59 punten. Elke wedstrijd is met nog drie wedstijden te spelen bepalend. Chelsea kan dus tegen Norwich niets anders doen dan winnen en heeft het voordeel dat ze thuis erg sterk zijn. De laatste vier wedstrijden tegen onder andere Manchester City, werden gewonnen. Frank Lampard kan tegen de degradant over een vrijwel fitte selectie beschikken. We verwachten dan ook dat Chelsea in volle oorlogssterkte zal starten. Wat voor invloed dit heeft op de odds bij de betting sites zien we zometeen.

 

Norwich speelt nog drie wedstrijden in de Premier League

Het is niet het seizoen van Norwich. De club is inmiddels gedegradeerd en is tot nu toe niet verder gekomen dan 21 punten. Ook afgelopen weekend tegen West Ham kon Norwich geen punten pakken en dus kunnen de kanaries gaan werken aan volgend seizoen. Omdat er toch ook nog wat blessures zijn, is de verwachting dat er wat nieuwe namen aan de start zullen beginnen. Of het allemaal nog iets uitmaakt voor Norwich val te betwisten. De degradatie is een feit en Chelsea is natuurlijk één van de sterkste tegenstanders. Aan doelman Tim Krul de belangrijke taak het gevaar van Chelsea af te stoppen. Het kan natuurlijk niet anders dan dat Chelsea de topfavoriet is tegen de nummer laatst uit de Premier League. De laatste keer dat Norwich won was op 28 februari tegen Leicester. Laten we de odds van de bookmakers Nederland er gelijk maar bij pakken.

 

 wedden op chelsea norwich city

© Wallacebet

 

De odds van de bookmakers

Bij Wallacebet worden onze verwachtingen bevestigd. Het is natuurlijk logisch dat het thuisspelende Chelsea topfavoriet is voor de winst tegen laagvlieger Norwich. Bij Wallacebet hebben we tevens een mooie bookmaker bonus gevonden maar voor we de Wallacebet bonus bespreken gaan we over de odds. Inzetten op Chelsea, het lijkt bijna een formaliteit met odds van 1.11 en dat betekent natuurlijk dat de noteringen voor Norwich City de pan uit rijzen. Je krijgt 23 keer je inzet als je inzet op Norwich. Ook in een gelijkspel lijken ze bij Wallacebet niet echt in te geloven. Je krijgt hier namelijk 9 keer je inleg voor.

Wedden met de Wallacebet bonus

Wil je eens een nieuwe bookmaker uitproberen en dan ook gelijk een lekkere bonus meepakken? Wij hebben nu speciale voorwaarden weten te regelen bij Wallacebet waardoor je tot € 120 extra krijgt bij jouw eerste storting. Via ons speel je deze bonus al vrij in slechts zes keer op odds van 2.0 of hoger. Wallacebet geeft bovendien nog tal van reload bonussen en ook de odds zijn zeker de moeite waard. Meld je dus snel aan via de link hieronder.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Voorbeschouwing en odds bij Inter Milan – Torino
volgend artikel
Twee teams met evenveel punten: Wedden op West Ham-Watford