weddenbonus nieuws

Charleroi Club Brugge wedden 12-03-2021

Club Brugge staat nog altijd op kop in de Pro League en blijft bovendien maar winnen. Dat lukt bij Charleroi juist niet. Wordt dit een gemakkelijke overwinning voor Club?

 

Nog vijf wedstrijden voor Charleroi

Het wil maar niet lukken met Charleroi. Wedstrijd na wedstrijd worden er punten verspeeld. Er werd de laatste vier wedstrijden al niet meer gewonnen. Zelfs tegen lager geklasseerde ploegen wordt gelijkgespeeld en daarom zien we Charleroi nog altijd op de elfde plek. Een plek die steeds minder hoopt lijkt te geven. Het verschil met Zulte is slechts drie punten maar met Brugge als tegenstander ben je al bijna zeker dat je puntverlies gaat oplopen. Steeven Willems en Ken Nkuba ontbreken bovendien vanwege blessures bij de selectie. Het seizoen lijkt in een sof uit te lopen voor Charleroi maar er zijn dus nog vijf wedstrijden om het een en ander recht te zetten. We gaan zo kijken bij de bet sites of Charleroi überhaupt een kans maakt tegen de koploper volgens de bookmakers. Na de wedstrijd tegen Club Brugge staan Beerschot, Moeskroen, Gent en Eupen nog op het programma. Dat zijn wedstrijden waar in principe punten gehaald zouden kunnen worden. Met de huidige vorm van de Zebra’s ben je echter nooit zeker.

 

Club speelt de competitie op het gemak uit

Met vijftien punten voorsprong op nummer twee Anderlecht lijkt er geen vuiltje aan de lucht voor Club Brugge. Er staan nog wat zware wedstrijden op het programma maar Club heeft laten zien dat ze momenteel van elke tegenstander weten te winnen. Club Brugge speelt wel nog een aantal topwedstrijden want Gent en Anderlecht moeten nog gespeeld worden. Ook de clash met Antwerp staat nog op het programma voor 21 maart.  De blessureboeg is weer wat leeg aan het lopen. Op dit moment ontbreekt alleen Odilon Kossounou maar dat is vanwege een rode kaart die hij pakte tegen Standard op vier maart. Alles wijst er op dat Club Brugge met twee vingers in de neus kampioen wordt. Dat willen ze natuurlijk doen door nog een mooie reeks neer te zetten. Gaan de wedden op voetbal bookmakers dan opnieuw uit van winst van Brugge?

 

Unibet Bet Builder

©Unibet

Club Brugge favoriet

In de Pro League lijkt het wel bijna de standaard te worden. Club Brugge is elke wedstrijd favoriet bij de bookies om te winnen. Ook bij Unibet is dat deze week het geval. Voor inzetten op Club Brugge krijg je 1.57 terwijl de noteringen voor Charleroi op 6.75 staan. Aangezien Charleroi de laatste weken maar amper tot scoren komt en dus ook niet weet te winnen lijkt inzetten op Club Brugge ons een zekerheid. Een gelijkspel staat op 3.80. Vergeet overigens ook niet om onze Unibet ervaringen er eens bij te pakken. Wil je direct inzetten met de beste odds? De link hieronder brengt je direct Unibet!

 

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Manchester United – AC Milan voorbeschouwing en odds
volgend artikel
Wedden op Chelsea – Atletico Madrid