weddenbonus nieuws

Champions League wedden met meervoudige weddenschap bonus

Dinsdag en woensdag is het weer tijd voor de Champions League en het zijn een paar prachtige wedstrijden waar we naar uit kunnen kijken met als kraker de wedstrijd tussen Atletico en Real Madrid. In totaal zijn het vier wedstrijden en dat geeft de mogelijkheid om een leuke meervoudige weddenschap af te sluiten voor alle vier de wedstrijden. Zelfs als je alleen de drie makkelijke favorieten speelt heb je al een gecombineerde quotering van rond de vijf euro!

10Bet meervoudig weddenschap
© by 10Bet


Wedden op Bayern, Juventus en Barcelona

Van de vier wedstrijden zijn er drie met duidelijke favorieten. Bayern is favoriet tegen Porto, Juventus is favoriet tegen Monaco en Barcelona is favoriet tegen Paris Saint-Germain. Als je deze drie favorieten in een combinatie weddenschap speelt, dan heb je een quotering van rond de 4,50 of 5 euro afhankelijk van welke bookmaker je uitkiest. De quoteringen voor Atletico – Real zijn een stuk hoger, beide teams staan op ongeveer dezelfde quotering van rond de 2,80. Als je alle vier de wedstrijden samen speelt dan krijg je een quotering van rond de 14 euro! Dat is best leuk voor twee avondjes Champions League voetbal.

Combinatie weddenschap bonussen

Voor deze combinatie weddenschappen hebben een aantal bookmakers een extra bonus. Bookmaker 10Bet heeft een bonus waarbij je je volledige inzet terug kan krijgen als je combinatie ticket verliest met maar 1 fout. Dat is ideaal voor de wedstrijden van de komende dagen. Check ook even de welkomstbonus van 10Bet.

Als je liever een grotere uitbetaling hebt in plaats van een cashback bonus als je het fout hebt, dan kan je bij bookmaker YouWin goed terecht. Voor een combinatie weddenschap met 3 selecties krijg je 5% extra winst en voor 4 selecties krijg je 10% extra winst. De welkomstbonus van YouWin is klein maar fijn!

Over de auteur

vorig artikel
BetRedKings cashback voor al je verloren sportweddenschappen
volgend artikel
Denk jij dat PSV dit weekend kampioen wordt?