weddenbonus nieuws

Bwin Tennis Challenge – Prijzenpot van € 500.000 voor Belgen!

In de periode van 14 mei tot 10 september 2017 spelen Belgen door de Bwin Tennis Challenge wekelijks mee voor prachtige prijzen die te winnen zijn met tennis weddenschappen. Door het afsluiten van zoveel mogelijk tennis weddenschappen ontvang je cash en punten in het wekelijkse leaderboard. Daarnaast is er nog een overall leaderboard met nog grotere prijzen! Wij leggen jou exact uit hoe deze actie verder in zijn werk.
 

Meld je allereerst aan bij Bwin of log in

  • Klik op een van de Bwin Bonus buttons op onze website en meld je aan of log in.
  • Nieuw? Je ontvangt dan direct een 100% bonus op je eerste storting tot € 120.
  • Je speelt deze bonus reeds vrij door je stortings- en bonusbedrag 3x in te zetten.
  • Alle weddenschappen op odds van 1.40(+) tellen mee en je hebt 90 dagen de tijd!

 

Bwin Welkomstbonus

 

Plaats bets en pak cash en punten!

Elke week tellen jouw Sportweddenschappen mee in het wekelijkse leaderboard. Afhankelijk van welke toernooien die week worden gespeeld, heeft het wekelijkse leaderboard een bepaalde waarde. Zo is er de Bwin250, Bwin500, Bwin1000 en Bwin2000. Hoe hoger het nummer, hoe groter de prijzenpot. Hoe meer punten je pakt, des te hoger kom je in het leaderboard te staan. Met elke euro inzet kun je al een punt pakken. Hoe hoger de quotering is, hoe meer punten je kunt pakken. Je kunt zowel pre-match als live weddenschappen kiezen en deze zowel enkelvoudig spelen als via een combinatieweddenschap. Enkel systeemweddenschappen zijn niet toegestaan. Daarnaast krijg je ook nog eens 50% extra punten wanneer je een mobiele weddenschap plaats. Dit is dus zeker de moeite waard!

 

Tennis Challenge Bwin
© Bwin

 

Welke prijzen kan ik winnen?

Bij de Bwin250 ontvangt de winnaar € 2.500 en dit gaat door tot de Bwin2000 waar de winnaar € 20.000 pakt. Daarnaast krijgen de nummers 2 tot en met 250 ook nog prijzen die variëren van enkele duizenden euro´s tot enkele tientallen euro´s. Naast deze prijzen in cash krijg je bij een goede klassering ook zogenaamde gold points. Al je gold points worden uiteindelijk opgeteld en verzameld in het overall leaderboard. De winnaar van dit overall leaderboard wacht een grote geldprijs en tickets voor grote tennis evenementen. In totaal verdeelt Bwin maar liefst € 500.000 gedurende deze tennis challenge! Bwin is een van de Beste Bookmakers Belgie en het aanmelden waard. Storten en direct profiteren van de geweldige welkomstbonus kan met Bancontact / Mister Cash, Visa/Mastercard, Maestro, PayPal, Instantbanking, Diners, Ewire, Kalixa of een reguliere bankoverschrijving.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Grand Prix Monaco - Voorbeschouwing & Winstverdrievoudiging!
volgend artikel
Gokken op Marokko Nederland Voorbeschouwing met € 5 gratis!