weddenbonus nieuws

Pak € 5 Gratis + € 500 aan Bonus voor bijv. Brøndby – Genk!

KRC Genk neemt het donderdagavond in Denemarken op tegen Brøndby met als inzet een ticket voor de groepsfase van de Europa League. Jouw inzet voor dit duel kan zomaar € 5 gratis zijn + € 500 aan bonus. GoldenPalace heet nieuwe Nederlandse en Belgische klanten namelijk van harte welkom met voorgenoemde promoties. Beide acties lichten wij in dit artikel voor je toe en eveneens blikken we vooruit op het treffen van Brondby – Genk.
 

Hoe krijg ik € 5 gratis bij GoldenPalace?

  • Klik op een van de GoldenPalace Aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stuur een kopie van je ID kaart toe (standaard proces) en ontvang € 5 cadeau!
  • Speel voor € 25 op quoteringen van 1.70 of hoger. Bonusgeld is erna echt geld!

 

Gratis GoldenPalace © Golden Palace

 

Stort en krijg maar liefst € 500 bonus!

Naast bovenstaande Gratis Welkomstbonus Zonder Storting krijg je ook nog eens een bonus als je besluit wel een storting te maken. Dit is niet zomaar een bonus, maar een bonus van 100% tot maar liefst € 500! Je ontvangt deze bonus nadat je een eerste storting maakt met Visa, Master, HiPay of PaySafeCard en de bonus code GP500 ingeeft. Na ontvangst van de bonus heb je 60 dagen de tijd om je bonusbedrag 20x in te zetten op quoteringen van 1.70 of hoger. Erna is je bonusgeld omgezet in echt geld en kun je uitbetalen of doorspelen. Veel leden spelers verder bij GoldenPalace vanwege het prima aanbod aan Voetbal Bet en Sportweddenschappen opties. Probeer zelf deze tot de Beste Bookmakers behorende site nu ook en win!
 

Voorbeschouwing Brondby – Genk

Voor aanvang van het seizoen werd Genk door velen als outsider voor de titel genoemd. Dat het echter zo voortvarend zou verlopen tot dusverre had niemand verwacht. In de nationale competitie staat Genk momenteel eerste met 13 punten uit 5 duels en in Europa wist het reeds Lech Poznan en Fola Esch uit te schakelen. Thuis tegen Brøndby werd ook reeds gewonnen met 5-2 waardoor het uitduel een zekerheidje lijkt te worden. De enige vraag is of Genk ook nog resultaat weet te boeken. Wij denken dat Genk de nummer 3 van Denemarken kan wegcounteren. De odd voor winst Genk is 2.20. Gelijkspel is 3.65 en winst Brondby 2.90. Wat verwacht jij van dit duel?

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wed nu met € 15 Zonder te Storten + Super € 150 Bonus!
volgend artikel
Vooruitblik duels PSV en FC Utrecht + € 100 aan Bonus!