Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Boylesports Bonus

Boylesports Bonus

Eerste stortingsbonus
Max. bonus
€ 1
Percentage
100%
Min. storting
€ 0
Rondspeelvoorwaarden
info volgt
Min. quotering
1.00
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
0.9
Belgen, opgelet. De BoyleSports bonus is enkel geldig voor Nederlandse spelers. Belgen kunnen geen bookmaker bonussen meer claimen. Kies dus voor een andere Belgische bookmaker.

Nederlanders kunnen wel kiezen voor deze Boylesports bonus, of voor een alternatief uit onze Bookmaker Bonus lijst.

Boylesports Bonus details

Opgelet: de BoyleSports bonus is enkel geldig voor Nederlanders. Belgen kunnen zich momenteel wel aanmelden bij BoyleSports, maar geen bonus krijgen. Meer info daarover kan je vinden in ons BoyleSports review.

Nieuwe klanten die zich willen registreren bij BoyleSports vanuit Nederland, kunnen dat weldra. De bookmaker krijgt namelijk een Nederlandse licentie via de Kansspelautoriteit. Dat betekent dat dit een legale bookmaker is, en ze dus ook een sports betting bonus mogen aanbieden bij ons. Hoe deze eruit zal zien en aan welke voorwaarden je moet voldoen, lees je hier weldra. Voortaan kan je nog kiezen uit onze andere sport wedbonussen.

Voordelen & nadelen

  • nieuwe Nederlandse aanbieder
  • binnenkort pas bonus bekend

Geldig t/m:

30-09-2021

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Weldra bieden we je hier alle info aan over rondspelen van de bonus bij Boylesports. Tot die tijd kan je best genieten van een andere sportbonus.

Voorbeeld

Ook hier vind je weldra het voorbeeld terug, van wanneer we meer info over de boylesports bonus kennen.

Conclusie

BoyleSports is nog niet zo zeer bekend in Nederland. In landen als Ierland en het Verenigd Koninkrijk is hun naam al wel best bekend. Als nieuwe sportsbook-aanbieders bij ons valt er nog wel wat te overtuigen voor ons, doorwinterde sportliefhebbers. Daarom is de welkomstbonus in de vorm van een freebet tot € 50 een prima manier om zich te onderscheiden van hun competitie. Bovendien vleien ze daarmee nieuwe spelers om bij hen te gokken op sport. Het lukte voor ons, en we maakten ook een mooi profijt van onze gratis weddenschap! Zonder vrijspelen of wat dan ook, droge winst dus.