Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
8.6

BoyleSports - nieuwe licentiehouder in Nederland

Parelnieuw bij ons op de Nederlandse markt verschijnt weldra BoyleSports. De naam zal bij de meesten niet meteen een belletje doen rinkelen. Maar mensen die geregeld in het Verenigd Koninkrijk en Ierland komen, kennen de bookmaker allicht wel. Ze bestaan daar al sinds eind jaren 80 van de vorige eeuw. Daarmee hebben ze decennia lange ervaring in het aanbieden van sportweddenschappen. BoyleSports sloeg voor hun online aanbieden van kansspelen in Nederland de handen in elkaar met Aspire Global. Dit bedrijf verzorgt al ettelijke jaren de klantenservice voor verschillende bookmakers en online casino’s. Zij zullen dat aspect dan ook volledig beheren. Je kan er dus vanop aan dat je steevast een Nederlands sprekende medewerker aan de andere kant zal hebben als je contact met hen zoekt. Hier vind je alle info en meer details over deze bookmaker. Zo bespreken we betaalmethodes, wedaanbod en meer van BoyleSports, een van de beste bookmakers Nederland.

boylesports
BoyleSports mobiele site

Plus en min-punten

 • Nederlandstalige website
 • 24/7 Nederlandse klantenservice
 • Beperkt aanbod weddenschappen
 • Wenig live weddenschappen
 • Nog geen Nederlandse reputatie

Om te ontdekken of deze bookmaker goede odds aanbiedt, moet je kijken naar hun uitbetalingspercentage. Deze zogenaamde payout rate berekent de wedmarkten in vergelijking met andere bookmakers. De huismarge van de Champions League ligt bijvoorbeeld op 97,20%. Dat is best hoog, maar daarbij moet je bedenken dat BoyleSports een ervaren bookie is in andere landen dan Nederland. Vandaar dat zij zulke rates kunnen aanbieden.

Wedmarkten

3 / 3
 • groot aanbod weddenschappen en spellen
 • Microgaming, NetEnt,….
 • Mercur, Evolution slots

Het nieuws dat BoyleSports op de Nederlandse markt een vergunning zou krijgen, kwam eind januari. Ze gingen toen volop aan de gang om hun site op punt te krijgen in ons land. Met dank aan de Kansspelautoriteit, komen ze nu effectief op de Nederlandse markt. Hun wedaanbod is een reflectie van wat ze waard zijn, en dat is best wat. Hoewel het aanbod niet reuzegroot is, mikken ze bij Boyle op kwaliteit. Je vindt er degelijke odds voor alle grote competities en toernooien.

Betaalmethoden

1/1

Wat de betaalmethoden betreft, is het momenteel nog even gissen wat deze bookie zal aanbieden in Nederland. Als we echter een kijkje nemen naar hoe ze het in het buitenland doen, zijn we alvast onder de indruk. Naast enkele klassieke methoden, zoals wedden met VISA en Mastercard, kan je er namelijk ook wedden met PayPal en PaySafe. We verwachten dat wedden met IDEAL ook weldra zal beschikbaar zijn, wanneer ze op de Nederlandse markt actief zullen zijn.

Betaalmethoden:

 • iDEAL: enkel in Nederland (binnenkort)

Uitbetalen

 • Bankoverschrijving: Het kan tussen de 2-3 bankdagen duren eer je geld op je bankrekening belandt.

Mobiel Wedden

Je kan ook mobiel wedden bij BoyleSports. Daarvoor is er niets speciaals nodig. Je hoeft zelfs geen mobiele app te downloaden, alvorens je kan spelen via je mobieltje op Boyle sportsbook. Tegenwoordig kan je namelijk gemakkelijk en snel surfen via de browser op je toestel. Daar zie je precies hetzelfde als je op een desktop of computer zou zien. Met dat verschil dat de website vereenvoudigd is om makkelijk mobiel weer te geven. Geniet dus van je ervaring op de mobiele site.

Klantenservice

5 / 5
 • Mailadres
 • FAQ
 • Web formulier
 • Telefoon
 • Live Chat

Vanuit Nederland kan je contact opnemen met hun klantendienst via:

 • Ga van start bij de FAQ. Die is echter niet erg uitgebreid.
 • Emails kunnen verzonden worden via het contactformulier of naar care@boylesports.nl.
 • je kan ook telefoneren op 00353 42 9393 168.

Hun live chat is ook beschikbaar via de website.

Verificatie

Wanneer men geld wil opnemen, moet je rekening houden met best een lange verwerkingstijd. Opnemen gebeurt namelijk via de overschrijvingen bij de bank, en dat kan dus makkelijk twee tot drie dagen in beslag nemen. Weekends, brugdagen en feestdagen kunnen bovendien extra vertraging met zich meebrengen. De overschrijving via bank vinden we niet ideaal, maar voorlopig doen we het er mee. Let op, want vooraleer je wil laten uitbetalen bij BoyleSports dien je het account te verifieren.

Besluit

Met BoyleSports hebben we weldra dus een nieuwe sportsbook provider op de markt bij ons. Dat was best welkom, want wij zijn het inmiddels al een beetje beu gespeeld bij onze andere betting sites. Niet dat die minder zijn, maar wij zijn toch wat meer afwisseling gewoon. We hebben het hier dan nog niet eens gehad over de sportsbook bonus die Boyle aanbiedt. Ook deze is leuk opgesteld, maar daar zullen we je pas mee verrassen als de bookie ook effectief actief zal zijn op de Nederlandse markt.