weddenbonus nieuws

Bookmaker 18Bet geeft 50% extra winst bij correcte score

Speel jij graag met wat meer risico voor de grote klappers als je op voetbal wed? Kijk dan eens bij bookmaker 18Bet voor deze wed bonus waarbij je 50% extra winst krijgt als je correcte score weddenschap goed is.

Score Mania 18Bet promo

© by 18Bet


Hoge quoteringen voor correcte score

Wedden op correcte score is altijd al lucratief. Het is risicovol wedden, maar de opbrengsten kunnen erg hoog zijn. Als je daar nog eens 50% bovenop krijgt van bookmaker 18Bet dan is je winst nog veel hoger. De maximale bonus die je kan krijgen is 100 euro.

Zo krijg je deze wed bonus

Je krijgt deze bonus door een correcte score weddenschap van minimaal 10 euro te plaatsen. Je mag maar 1 correcte score weddenschap op een wedstrijd plaatsen, je kan dus niet op alle scores tegelijkertijd wedden om zo de bonus maar te krijgen. Als je wint, dan moet je een email sturen naar csd@18bet.com met als onderwerp van je mail “Correct score Mania” met het ID van je weddenschap.

Deze wed bonus is het hele jaar geldig dus correcte score weddenschappen kan je dit jaar het best afsluiten bij bookmaker 18Bet.

Zie je Ajax-Feyenoord dit weekend ook weer eindigen in 1-0? Dan kan je deze bonus mooi combineren met de eerste storting bonus van 18Bet om even flink te cashen.

Over de auteur

vorig artikel
5 euro gratis weddenschap als jouw speler scoort
volgend artikel
Elke dag cashback bonus bij bookmaker MyBet