Start van de Champions League, pak nu je bonus!

Het is weer tijd voor de start van de Champions League en daarmee begint ook weer een belangrijke tijd voor de online bookmakers waarbij ze veel klanten proberen te winnen. Natuurlijk doen ze dat door te concurreren met aantrekkelijke quoteringen, maar ze geven vaak ook extra hoge bonussen weg aan nieuwe klanten. Kijk maar eens bij Ladbrokes, zij geven speciaal voor hun Belgische klanten €100,- welkomstbonus bij hun eerste storting. Dat is zeker geen toeval nu de Champions League er aan komt.

 

Speciale Champions League wed bonussen

Verder kun je van bookmakers speciale bonussen voor wedden op voetbal verwachten. Soms kiezen ze een aantal wedstrijden of teams waar ze extra aandacht aan geven. Dan kun je bijvoorbeeld wedden op winst van vier teams tegelijk voor extra goede quoteringen. Andere voorbeelden van speciale bonussen voor wedden op de Champions League zijn bonussen waarbij je je geld terug kan krijgen als je verliet door een doelpunt in de laatste 5 minuten. Dat zijn natuurlijk mooie bonussen als je verder gewoon een spannende wedstrijd wil kijken.

 

Verder bieden ze vooral bij Tipico erg leuke weddenschappen sepciaal voor de Champions League. Zo hebben ze hun Daily Specials, dan kun je bijvoorbeeld wedden dat alle teams die dag scoren. Dat is natuurlijk erg risicovol, maar de quotering is dan ook 75,0. Je kan ook minder risicovol wedden dat bijvoorbeeld het eerste doelpunt van de dag in de Champions League binnen 5 minuten gescoord wordt.

 

Wedden op de winnaar van de Champions League

Ondanks dat het nog maanden gaat duren voor de winnaar van de Champions League bekend is kun je nu al inzetten Als je nu al vertrouwen hebt in een outsider, dan kun je flink binnenlopen door alvast op hun winst te wedden. Maar ook voor winst van de favorieten krijg je nu nog goede quoteringen. Zo bieden de meeste online bookmakers rond de 4,5 euro voor winst van Real Madrid en Bayern München. Barcelona en Chelsea staan rond de 6,5 tot 8 euro. De rest staat boven de 10 euro. Verwacht jij dus een wervelende Champions League voor Manchester City of Paris Saint-Germain? Dan kun je quoteringen van ruim boven de 10 euro vinden bij bijna alle bookmakers. Dit kan natuurlijk woensdag al veranderen als de eerste wedstrijden gespeeld zijn.

 

Pak nu nog snel een Unibet bonus, ComeOn bonus of Tipico bonus voor je gaat wedden op de Champions League. Zo heb je mooi wat extra speltegoed om te wedden op wat risicovollere wedstrijden.

Over de auteur

vorig artikel
Gratis wedden tot €100 voor Belgische gokkers bij Ladbrokes
volgend artikel
Betway bonus voor Nederlandse wedders