Net zoals alle andere Belgische licentiehouders mag Bingoal ook geen enkele Bingoal Bonus meer aanbieden. Wil je zonder bonus verder, lees dan onze review of kies voor een andere Belgische bookmaker.

Nederlanders kunnen nog altijd kiezen uit onze Bookmaker Bonus lijst.

Bingoal Bonus Code – eerste stortingbonus

Claim de bonus!

Bonus details

Bingoal biedt nieuwe klanten uit België een enorm aantrekkelijke stortingsbonus van 300% tot € 60 voor wedden op sport! De bonus voorwaarden zijn zeer gunstig. Je hoeft je bonusbedrag slechts 6x in te zetten op quoteringen van 1.40 of hoger. Ook heb je 90 dagen de tijd om je Bingoal Bonus volledig vrij te spelen. Je kunt je bonus inzetten op voetbal of andere sporten naar keuze. Lees onderstaand meer over hoe je je bonussen exact kunt verkrijgen. Storten bij Bingoal kan nu onder andere met Bancontact/Mister Cash en de website is geheel Nederlandstalig beschikbaar! meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

300%

Maximum bonusbedrag

€ 60

Min. storting

€ 10

Rondspeel voorwaarden

6 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

90 dagen

Laagste quotering

1.40

Voorwaarden voor uitbetaling

Aanmelden bij Bingoal is zeer zeker de moeite waard en storten bij Bingoal kan al vanaf € 10 en onder andere via Bancontact/Mister Cash, Visa/MasterCard, Maestro, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. Op die manier kun je je bonus vrijspelen op alle sportevenementen naar keuze! Deze bonus is er een van 300% tot € 60 bonus. Je hoeft je bonusbedrag slechts 6x in te zetten op qouteringen van 1.40 of hoger. Je hebt hiervoor maar liefst 90 dagen de tijd en zoals gezegd zijn alle mogelijke weddenschappen geldend! meer minder

Geldig in de volgende landen

België

Geldig t/m:

01-01-2020

Voorbeeld

Stort een bedrag van € 20 via de bonusbanner op de hoofdpagina. Je hebt nu € 20 gestort geld en € 60 bonus voor sportweddenschappen. Deze beide bedragen blijven gescheiden. Je zal eerst met je echt geld dienen te spelen en daarna pas de bonus. Om deze bonus te kunnen laten uitbetalen dien, je driemaal je bonusbedrag rondspelen en dit op minimale odds van 1.40 binnen 90 dagen. Kortom, als je in ons voorbeeld 6x60 = € 360 inzet, dan is je € 60 bonus omgezet in echt geld. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonuspercentage
  • Enkel bonus dient 6x rondgespeeld te worden
  • Quoteringen vanaf 1,40 volstaan al
  • Storten met Bancontact/Mister Cash mogelijk
  • Nederlandstalige website
  • Bonus niet geldig voor Nederlandse klanten

Conclusie

Bingoal is een bekende naam in België door haar grote aanbod. Haar grote ervaring met paardenrennen aanbod heeft mede ertoe gezorgd dat haar sportsbook ook een groot succes is geworden. De welkomstbonus van 300% tot € 60 kenmerken zich door de hoogte in percentage, maar ook zeker door de hele goede voorwaarden! Je hoeft nu door je aanmelding via weddenbonus.com geen Bingoal Promo Code of Bonus Code in te geven. Bingoal is ongetwijfeld een van de beste bookmakers met een van de beste bonussen voor Belgische wedders, wij waarderen deze Bingoal Bonus dan ook met 5 sterren! meer minder

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Registreer je via weddenbonus.com voor de Bingoal Bonussen en stort minstens € 10 via bvb Bancontact, Visa of Mastercard.
2
Je ontvangt 300% tot € 60 aan bonus.
3
Speel je bonus binnen 90 dagen vrij door 6x je bonus in te zetten op quoteringen van 1.40 of hoger!

Bingoal Review & Ervaringen

Bingoal is een Belgische bookmaker die gespecialiseerd is online weddenschappen en dit in zowel sport als paardenrennen. Vooral in dit laatste bieden ze vele meer keuze aan dan andere bookmakers. Hieronder lees je al onze bevindingen over Bingoal.

 

Bingoal Account maken en Geld Storten

Klik op een van de foto’s of banners hier op de pagina en je komt vanzelf op de Bingoal website terecht. Hier kan je dan op ‘registreer’ klikken. Vul op de volgende pagina je gegevens correct in en klik op ‘registratie voltooien’. Bingoal behoort tot de Bancontact Bookmakers en storten kan je ook doen via Visa/MasterCard, Maestro, Skrill, Neteller of een PaySafeCard. Een storting kan je vanaf 10 euro en gaat heel vlot.

Bingoal Welkomstbonus en Promoties

Hierboven kan je in een oogopslag zien wat de bonus is tot maximaal 60 euro, die we voor jou hebben kunnen regelen. Vooral de 300% is heel sterk, en de Bingoal livestream is ook een plus waardoor je je weddenschappen live kan volgen. Momenteel hebben ze quasi elke dag een nieuwe promotie. Soms moet je hiervoor een storting maken, soms krijg je gratis geschenken. Elke week biedt Bingoal wel een promotie aan.

Bingoal Welkomstbonus
© Bingoal

 

Bingoal Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

De Bingoal iOS App of Bingoal Android App is nog niet in ontwikkeling. Momenteel kan je enkel via de mobiele website je favoriete bets plaatsen. Die mobiele site is handig, snel en eenvoudig te navigeren. Bingoal biedt een 25 tal verschillende sporten aan, met een focus op voetbal. Het leuke aan Bingoal is dat ze een erg divers aanbod aan actuele markten bieden. Zo kan je wedden op “Blind getrouwd”, “The Voice”, “De Slimste mens” en Studio Brussel.

Bingoal Quoteringen en Limieten

Bingoal heeft goede quoteringen ten opzichte van andere bookmakers. Met een marge van 4,8% op sport en 5% op algemeen scoren ze goed. Daarnaast staat Bingoal ook niet bekend als een bookmaker die zijn spelers limieten oplegt. Wat je wint, heb je eerlijk verdiend en kan je ook gerust opnemen.

Bingoal Uitbetaling en Contact

Bij de eerste uitbetaling zal Bingoal eerst je account moeten verifiëren, en dit kan je via je id of passport. Daarna kan je je winst laten uitbetalen en dit al vanaf een bedrag van € 30. Uitbetalen kan via bankrekening, Visa, Mastercard, Skrill of Neteller. Naast een beperkt aanbod van FAQ, kan je de klantendienst contacteren. Klik daarvoor op ‘probleem melden’ en dan opnieuw op ‘algemeen probleem’ of specificeer je keuze. Hiermee komt het contactformulier te voorschijn.

Bingoal Conclusie

Bookmaker Bingoal heeft een goede reputatie opgebouwd bij zijn talrijke spelers, en dat is niet zonder reden. Ze zijn betrouwbaar, hebben een uitstekende welkomstbonus en een Nederlandstalige website. Dit aangevuld met goede quoteringen en geregeld promoties, maakt van Bingoal een goede bookmaker. Enkel op het gebied van mobiel wedden en klantenservice, zou het iets beter mogen. Toch zijn deze minieme punten geen reden om je niet in te schrijven. Registreer je alvast en geniet van de 300% tot 60 euro bonus.