weddenbonus nieuws

Speel combi bets bij BigBetWorld en win tot 80% extra!

Speel je graag combinatieweddenschappen? Dan ben je bij BigBetWorld aan het juiste adres! Deze bookmaker betaalt tot 80% extra winst uit op al je combinatieweddenschappen zonder enige verdere voorwaarden! Daarnaast wacht er ook nog eens welkomstbonus van 100% tot € 100 op jou om kennis te maken met deze top bookmaker!

 

Speel combinatieweddenschappen en win tot 80% extra Superpay!

Nederlanders en Belgen kunnen zich registeren bij BigBetWorld en dit wordt dan ook veel gedaan. Een van de redenen hiervoor is de BigBetWorld Superpay. Speel een combinatieweddenschap met 4 of meer selecties en een totaalquotering van 2.00 of hoger en je ontvangt extra winst! Aan deze extra winst zijn geen enkele voorwaarden verbonden en elke winnende weddenschap telt mee. In totaal kan je extra winst oplopen tot 80%. In onderstaand overzicht zie je de exacte extra winstpercentages die je kunt winnen. Ben je nog geen klant bij BigBetWorld? Lees dan zeker even door en zie hoe jij ook nog eens van 100 euro welkomstbonus profiteert!

BigBetWorld SuperPay
© BigBetWorld

 

Big Bet World Welkomstbonus: 100% tot 100 euro!

De BigBetWorld Bonus is zeer populair en dat komt mede door de zeer gunstige voorwaarden. Je verkrijgt van 100% tot 100 euro door na je storting de live-chat te contacteren. Zij kennen je bonus vervolgens gelijk toe. Erna hoef je je stortings- en bonusbedrag slechts 3x rond te spelen. Je hebt hiervoor 90 dagen en alle weddenschappen op quoteringen van 2.00 of hoger volstaan reeds. In ons Bookmaker Bonus Overzicht vinden we deze bonus door haar gunstige voorwaarden dan ook aan de top terug. Wedden met iDeal en Bancontact / Mister Cash is bij BigBetWorld helaas niet mogelijk. Gelukkig zijn er met Visa/Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard en ook een reguliere bankoverschrijving voldoende alternatieven. Aanmelden kan nu rechtstreeks via onderstaande button. Wij wensen je veel plezier en succes!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
BetFIRST Europa Boost: Extra winst met bets op CL/EL Voetbal
volgend artikel
Correct Score omgedraaid? 888Sport geeft € 25 inzet terug!