weddenbonus nieuws

Big Bet World Jackpot: Win met € 2.50 ruim € 12.500.000!

Met € 2.50 ruim 12,5 miljoen Euro winnen? Je leest het goed! Big Bet World presenteert een Voetbal Jackpot gedurende het EK 2016, waarbij jij door het correct voorspellen van de exacte uitslagen van wedstrijden tot € 12.500.000 kunt winnen. Meespelen kan al vanaf € 0,25! Wij leggen je exact uit hoe je kunt meespelen en laten je weten welke acties Big Bet World nog meer voor jou in de wacht heeft.

 

Voorspel de Correct Scores van x wedstrijden en win grote prijzen!

De Big Bet World Voetbal Jackpot is erop gericht dat jij de correct score van verschillende wedstrijden ingeeft. Je kunt er voor kiezen om rijtjes te spelen van 4, 5, 6 of 7 wedstrijden. Met een inzet van € 2.50 kun je bij 4 wedstrijden correct voorspeld ruim € 37.500 winnen. Als je de scores van een selectie van 7 wedstrijden juist voorspeld win je met € 2.50 tot 12,5 miljoen euro! Ook kun je bijvoorbeeld € 0,25 of € 1,25 inzetten. In dat geval ontvang je 10% of 50% van de totale prijzenpot. De inzet en winst zijn op de website in Ponden aangegeven (1 pond = 1,26 euro) maar de inzetten en uitbetalingen worden gewoon in Euro´s verricht.

 

Voorbeeld: Wed € 2,50, selecteer 4 wedstrijden, win € 37.500!

In onderstaand voorbeeld zie je hoe een rijtje van 4 wedstrijden eruit ziet. Je selecteert voor elk duel de correct score en plaatst bijvoorbeeld 2 pond inzet. In dat geval kun je 30.000 pond winnen. Ook kun je voor een of meerdere wedstrijden meerdere resultaten ingeven, in dat geval wordt je inzet met elke voorspelling met 2 pond verhoogd in dit voorbeeld. Gaat je rijtje erg goed? Gedurende elke rust van een wedstrijd of na afloop van elk van de wedstrijden kun je ook vervroegd uitcashen en kiezen voor zekerheid!

 

Big Bet World Voetbal Jackpot
© Big Bet World

 

Nieuw bij Big Bet World? Geweldige € 100 Welkomstbonus wacht op jou!

Zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen meespelen in de Big Bet World Voetbal Jackpot. Zowel uit Nederland als België. Mocht je nog geen klant zij bij Big Bet World dan meld je je nu aan op het juiste moment. Met de BigBetWorld Bonus profiteer je namelijk van een stortingsbonus van 100% tot € 100 met zeer flexibele voorwaarden. Het 3x rondspelen van je storting- en bonusbedrag binnen 90 dagen op 2.00+ odds volstaat reeds. Je krijgt de bonus direct, na je storting met o.a. Visa/Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard en een bankoverschrijving, toegekend nadat je via de live chat laat weten dat je gestort hebt. Mailen mag ook. Daarnaast profiteer je met de BigBetWorld Superpay van tot 80% extra winst met je combi bets en verdien je met elk van je gemaakt weddenschap ook nog eens Big Bet Points die je kunt inruilen voor cash geld. Claim nu je bonus, wed en win!

vorig artikel
Winst na achterstand of geen winst na leiding? 777 betaalt!
volgend artikel
Eerste doelpuntenmaker geeft assist? 888 geeft inzet terug!