weddenbonus nieuws

Betworld cashback bij Bundesliga topper en meer

In het kielzog van Bayern München nemen nummer 2 Borussia Dortmund en nummer 3 VFL Wolfsburg het zaterdag tegen elkaar op in de Volkswagen Arena. Wolfsburg is dit seizoen thuis nog ongeslagen terwijl Dortmund zal willen winnen om in het spoor van Bayern te blijven. Dat de ploegen aan elkaar gewaagd zijn is duidelijk en Betworld helpt je dan ook een stuk op weg.

 

Mocht het duel eindigen in een 0-0 gelijkspel, geeft bookmaker Betworld je inzet tot € 25 gratis terug. Hierbij dien je vooraf te spelen op een enkelvoudige weddenschap, een live weddenschap telt niet mee. Als het duel in 0-0 eindigt stort Betworld binnen 48 uur na de wedstrijd het bedrag terug in je account. Voorbeeld: Stel je speelt € 20 op winst voor Wolfsburg. Het duel eindigt in 0-0. Voor maandagmiddag vind je de verloren € 20 terug op je rekening. Deze € 20 kun je vervolgens vrij terugstorten of inzetten zonder dat hier verder voorwaarden aan verbonden zijn.

 

Betworld cashback
© Betworld

 

Dit weekend € 100 exclusieve bonus op je storting

Speciaal voor trouwe klanten heeft Betworld dit weekend ook nog eens een 50% stortingsbonus met een maximum van € 100. Stort dit weekend geld in je account, speel je stortingsbedrag binnen 14 dagen driemaal rond op odds van 1,70 of meer en incasseer je bonus. De bonus wordt vrijgegeven in stappen van € 20 en is vrij in te zetten of uit te cashen.

 

Elke maandag 10% gratis cashback op meervoudige weddenschappen

Naast bovenstaande maandelijkse 0-0 promotie pakt Betworld ook elke maandag uit met een 10% cashback actie op meervoudige weddenschappen. Bij elke meervoudige weddenschap met een quotering van minstens 2,50 geeft Betworld je na plaatsing direct 10% van je inzet terug. Hierbij maakt het niet uit of je weddenschap hierna gewonnen of verloren gaat. Deze cashback actie heeft een maximum van € 25. Bij een inzet tot € 250 krijg je dus de gehele 10% terug.

 

Nog geen klant? Er ligt ook een welkomstbonus voor je klaar

Alsof bovenstaande promoties nog niet genoeg zijn, heeft Betworld voor nieuwe klanten ook nog een welkomstbonus klaarliggen die bijzonder interessant is. Deze behoort tot de beste van onze bookmaker bonusvergelijking. Ze bieden een 100% welkomstbonus tot € 100 aan. Je hoeft je stortingsbedrag maar 5x in te zetten om de volledige bonus te ontvangen. Na eenmaal rondspelen ontvang je al 20% van je bonus. De bonus zelf hoef je vervolgens niet meer vrij te spelen. Meld je dus snel aan via onderstaande link en profiteer van alledrie de promoties!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Betsson Kerstactie: 4 weken lang prachtige prijzen!
volgend artikel
Unibet verdeelt € 15.000 bij kwalificatie AA Gent